facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Vreeswijk

Info

Ristorante Pizzeria Vreeswijk

Geschiedenis

Op 6 februari 1986 opende Pizzeria Vreeswijk haar deuren. Inmiddels zijn we 25 jaar verder en is de pizzeria uitgegroeid tot een begrip in Nieuwegein en omstreken. Begonnen we met vier man personeel, tegenwoordig zijn er ruim 25 medewerkers in dienst in ons familierestaurant.

De enorme groei hebben wij onder andere te danken aan de aansprekende locatie van ons restaurant, midden in het schilderachtigste gedeelte van het oude dorp. Maar natuurlijk ook aan de trouwe clientèle, aan de goede kwaliteit van onze gerechten en tenslotte aan de vriendelijke en behulpzame eigenschappen van ons bedienend personeel.

’s Winters kunt u genieten van uw favoriete maaltijden in één van de verschillende zalen, elke ingericht naar Italiaans decor.

Adres: Oude Sluis 7, 3433 zc Nieuwegein-Zuid, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 030-6063906
Stad: Nieuwegein-Zuid
Route: Oude Sluis 7
Postcode: 3433 zc


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 17:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Pizzeria Nieuwegein city plaza, Pizzeria Vreeswijk review, Restaurant Vreeswijk aan het water, Pizzeria IJsselstein, Pizzeria Houten, New York Pizza Nieuwegein, Pizzeria Fokkesteeg, Pizzeria Utrecht
Recensies
Al jaar en dag een perfect Italiaanse gerechten restaurant.
In plaats van de aangegeven 3 kwartier bezorgtijd ruim 5 kwartier moeten wachten. Vitello was veel te koud, daardoor geen smaak. Zag er wel mooi uit. Warme gerechten, pizza's en pasta waren niet warm maar lauw. Jammer van de bestelling. Eens maar nooit meer.
een diepvries pizza bij de appie is 1000x lekkerder. 13 euro voor pizza tonno jullie zijn op jullie achterhoofd gevallen.
Super lekkere pizza's. Heerlijk!
Basic pizza's, je moet extra betalen voor wat chili-olie, wat me teleurstelde. Daarentegen krijg je stokbrood kruidenboter van het huis. Mooie locatie, verder weinig sfeervol. Zal niet haasten om terug te gaan.
We zaten in de "laatste shift" maar zaten iets langer dan de sluitingstijd. Terwijl het dessert nog onderweg was werden de kaarse alvast gedoofd en de sfeer verlichting uitgezet, en volgens mij de muziek gedoofd. De gezelligheid was ver te zoeken.... het eten was goed.
Heerlijk gegeten. Gamba's, trio pasta, pizza calzone en een zelf samengestelde pizza met salami en ananas. Allemaal even lekker. Goede rosé. Vriendelijke fijne mensen. Wij komen zeker weer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid