facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Verona

Pizzeria Verona
"SCHOTELSBij Pizzeria Verona, zijn we er van overtuigd dat u onze schotels heerlijk gaat vinden! Met onze ruime variatie aan schotels en ruime maaltijden zult u altijd een heerlijk grote maaltijd eten!PIZZAMet onze ruime keuze aan heerlijke pizza's kunnen wij voor iedere smaak een lekkere pizza voor u maken! Ons lekkere deeg en verse producten zullen u dan ook iedere keer een fijn eet ervaring geven!BROODJESEen broodje van Pizzeria Verona in Panningen, is voor ieder moment van de dag heerlijk! Wanneer u hem eens als verwen lunch neemt of als lekkere avondmaaltijd, onze broodjes doen het altijd goed!"
Adres: Raadhuusstraat 104, 5981 BJ Panningen
Telefoonnummer: 077-3071633
Stad: Panningen
Route: Raadhuusstraat 104
Postcode: 5981 BJ



op zoek naar gerelateerd: Babylon Panningen, Pizzeria Helden, Pizzeria in Verona, Domino's Panningen
Recensies
September 2022 geweest, heerlijk gegeten. Begrijp de eerder genoemde klachten niet. Prijs/kwaliteit ook prima. Om te zitten is t klein, maar er wordt gelijk plek gemaakt, goed te doen. Eten was voor een groep van 8, alles tegelijk gekomen, warm, lekker, helemaal goed.
Wij bestelde altijd graag bij Verona lekkere pizza's en snelle service, het was dan ook onze pizzaria om altijd te bestellen. Maar de laatste keren bar slecht. De pizza was te lang gebakken en taai, ze waren vaak heel erg laat, soms zelfs ander half uur en we hebben zelfs meegemaakt dat ze niet zijn komen opdagen, Zonder iets te laten weten. Zelf hebben we verschillende keren gebeld geen gehoor. Ik vindt het dan ook erg jammer aangezien ik hier altijd zo heb genoten van het eten. Ik snap als het wat drukker is, maar als ze zelf zeggen als je belt van het kan 3 kwartier tot een uur duren en ze komen dan gewoon niet komen opdagen. Dit is toch echt de druppel en de laatste x dat k hier heb besteld.
Gingen eerder altijd hier shoarma halen. Was vroeger lekker, maar sinds een tijdje zeer slecht. Vette shoarma met grote hompen aan elkaar geplette stukjes vlees. Vlees, veel vet en niet lekker, tevens de sauzen vergeten.
Duurt lang niet gaan eten, of bestellen. Dan gaat het wel snel. Mensen die gaan zitten kunnen minimaal een uur wachten, mensen die buiten de deur eten krijgen het in 15 minuten.
Als ze zo dom zijn om met hun bestelbus met reclame erop asociaal vol op een invaliden parkeerplek bij de Jumbo in Panningen te parkeren, zullen wij er NOOIT iets bestellen.
Smakelijk en vers .
Na veel gezeur eerder gehad toch nog maar een keer hier besteld en wat viel het weer tegen. Ander half uur gewacht pizza te lang gebakken, kapsalon te weinig vlees bijna geen groente en saus. Jammer maar dit was dus echt weer de laatste keer
Zeer zeer zeer slecht. Of ze komen pas na 2,5 uur de bestelling brengen of de bestelling klopt niet. Vandaag weer voor de 2 e keer dat de bestelling niet correct is.
Gisteren zaterdag met vrienden voor de 3e keer gaan eten. Heerlijke Shoarma/Döner maaltijden, super gastvrije bediening en vriendelijke prijzen! Aanrader.
Ik had een grote kapsalon döner besteld. Ten eerste de friet was niet doorbakken en er zat dus bijna geen smaak aan. Ten tweede zat er 0,0 sla in, wat de kapsalon niet compleet maakt. Ten derde zat er folie op dus daar bleef alle kaas aan plakken, waardoor je een klein beetje vlees kreeg met smaakloze friet en 1% sla. De verhouding döner/friet was ook mager je proeft geen kruiden. De hoeveelheid döner en sla was ook gering ten opzichte van de friet. Achteraf gezien is deze kapsalon zeer slecht. En bleek de kapsalon uit een halve zak friet te bestaan. De nieuw aangenomen bezorger krijgt wel pluspunten, hij was zeer vindingrijk en denkt aan de klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid