facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Venezia

Adres: Markt 16 , Dedemsvaart 7701 GT, NL
Telefoonnummer: 0523 615 506
Stad: Dedemsvaart
Route: Markt 16
Postcode: 7701 GT



op zoek naar gerelateerd: Shoarma Dedemsvaart, Pizzeria Ommen, Pizzeria Hardenberg, Bella Roma Dedemsvaart menu, Pizzeria Slagharen, Thuisbezorgd Bella Roma Dedemsvaart, Spareribs Dedemsvaart, Kebab Dedemsvaart
Recensies
Vriendelijk aan de telefoon met reserveren. Bij aankomst nodigt het zaakje niet echt uit om naar binnen te gaan. Zelf een tafel uit mogen kiezen, was fijn. Duurde lang voordat we drinken konden bestellen en een kaart kregen. Dit had het personeel uiteindelijk in de gaten, dus excuses. Kaart is ruim. Als je van ruim belegde pizza's houdt, ben je hier aan het goede adres. 7 tot 8 verschillende soorten beleg is meer regel dan uitzondering. Maar nogmaals, als je hiervan houdt, zijn het goede pizza's! Bodems zijn stevig, saus is goed van smaak. Sfeer kan wat gezelliger.
Het duurde extreem lang half uur voor een soep en broodplank hoofdgerecht een uur. Eten was ook erg slecht, niet lekker weinig smaak super tegenvaller. Nooit meer het is dat je een ster moet geven maar wat mij betreft 0 sterren voor het eten
Niet heel goed, ook niet heel slecht. Pizza kan beter doorbakken, en de vega pizza heeft zoveel groenten dat het middendeel soppig was geworden. Smaken zijn oké, genoeg keuze en zelf aanpassen kan. Tomatensaus kan beter op smaak van de pizza's. Keuze uit 4 desserts, erg standaard, niet verassend laat staan verfijnd. Beetje goedkoop aandoende bolletjes ijs. Choco trio was nog het beste, maar stond al in de vriezer of koelkast klaar want bordje had condens en was erg koud. Wijn was wel lekker. Niet heel veel sfeer, geen muziek en door de vele afhaal moet je aan tafel wel eens wat langer wachten tot er bediend wordt. Prijzen zijn niet zo hoog maar hiervoor had je toch meer service en kwaliteit moeten hebben. Omdat 2,5 ster niet kan slaat het toch door naar 2 sterren.
Net pizza en pasta besteld, heel weinig saus op de pasta en weinig smaak. De pizza was hartstikke dun, kip smaakte naar kaneel, en de groentes wat er op zat was rauw. Ga hier niet nog een keer bestellen.
Pizza was prima, kinder portie was best veel. Het was echter wel minder bijzonder dan verwacht. Zou hier zeker nog een keer gaan eten als ik in de buurt was. Toetjes zagen er voortreffelijk uit, waren ook erg lekker.
Allereerst verkeerde pizza meegekregen. Pizzabodem flinter dun, taai. Weinig vlees voor shoarma pizza. Vlees smaakte ook niet. Ook de bestelde saus was er niet bij. Nee geen volgende keer meer.
Leuke sfeer, lekker eten en veel keuze. Aanrader
De pizza's hebben heel veel smaak, erg lekker. De snelheid van bezorgen en de warmte van de pizza's had iets beter gekund.
Heerlijk gegeten! Gaan we deze vakantie nog eens naar toe
Voorheen vaak lekker eten gehaald maar de laatste tijd wordt het steeds minder. Na een keer lang wachten, de vorige keer slappe en erg natte pizza, waren de pizza's dit keer 20 min later klaar dan afgesproken, na om 1800 te bellen en 18.30 af te spreken konden we pas om 18.50 de pizza's mee nemen. 2 vaste klanten zijn bij deze weg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid