facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Steakhouse Baba

Pizzeria Steakhouse Baba
Adres: Bargefenne 15/16, Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0515-574658
Stad: Bolsward
Route: Bargefenne 15/16



op zoek naar gerelateerd: baba menukaart, morgana bolsward, pizzeria baba bolsward menukaart, ponte vecchio bolsward, eetcafé baba bolsward, baba pizza, pizza bolsward, shoarma bolsward
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzorante Ponte Vecchio Bolsward Pizzorante Ponte Vecchio Bolsward 336 meter Supergezellig gegeten vanavond met zeer vriendelijk personeel. Maar als veganist kun ...
Recensies
Zoals gewoonlijk uitstekend verzorgd. Pizza's smaken zeer goed en zijn nog lekker warm. Bestelling was correct en nog redelijk binnen het tijdslot gereed. Een aanrader!
Wat vooral opvalt zijn de lage prijzen, voor dat geld is het eten goed genoeg. Een cola voor 2,40 waar vind je dat nog. de bediening op maandag 23 augustus was vriendelijk en snel maar het was wel heel rustig.
Baba is Fantastisch zo lekker de varkenshaas de baas is echt top. Mijn dikke complimenten bestel steeds vaker
De 3 pizza’s en de patat met schnitzel niks op aan te merken. De bier vond ik smaken naar uilenzeik en zal de volgende keer niet van de tap bestellen maar gewoon een flesje. De bediening vond ik ook wat matig helaas.
Altijd teleurstellend, eten altijd matig, lang wachten, personeel doet wel altijd zijn best. Waarom kom ik hier regelmatig, vraag ik me altijd af?
Superlekker gegeten + gezellig terras + vriendelijke bediening..... wij komen morgen terug! Was top!
Zeer vriendelijke bediening en super lekker gegeten op het gezellige terras!
Na meer dan 2 uren te hebben gewacht op onze bestelling maar eens polshoogte gaan nemen. Na navraag blijkt dat de bestelling nog steeds niet klaar is. Heb de bestelling direct geannuleerd. Heel erg jammer dit en ook niet de eerste keer dat je zo lang moet wachten. Begrijp dat het druk is op zaterdagavond. Maar geef dan een andere bezorgtijd aan en niet met ongeveer een uur. Na een gesprek met de eigenaar is alles zeer netjes uitgesproken en opgelost. Dus de volgende keer bestellen we gewoon weer pizza bij baba.
Lekker eten, snelle bezorging en niet te vergeten gezellig personeel! Al met al een dikke aanrader om hier óf lekker op je gemak eten te bestellen óf gezellig in het restaurant langs te komen!
Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid