facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Salvatore

Pizzeria Salvatore

Info

Italiaans restaurant en Pizzeria

Adres: Akerstraat Noord 204, 6431HS Hoensbroek
Telefoonnummer: 0455218659
Stad: Hoensbroek
Route: Akerstraat Noord 204
Postcode: 6431HS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lunchroom, Ijssalon, Pizzeria Roma Lunchroom, Ijssalon, Pizzeria Roma 826 meter Voor verjaardagsfeest voor 13 personen maaltijden laten komen. Menu kon tevoren zond...
Solaf Hoensbroek Solaf Hoensbroek 992 meter Super tevreden, snelle levering en alles was nog goed warm. Het eten zelf was heerlij...
Dolfijn Dolfijn 1 km BESTEL HIER NIET! Ik had besteld bij hun en ze zeiden dat het een half uur zou duren....
Recensies
Ik ben normaal niet van de reviews. Het feit dat ik er toch een plaats zegt op zich al genoeg. En dan zie ik een vorige review, en dan voel ik me toch genoodzaakt om het alles behalve eens te zijn met Raymond Goertz. Als eerst ben ik van mening dat een faillissement totaal niet relevant is, alsmede wie nu wel of niet de nieuwe eigenaar is. Daarbij denk ik dat de ziel van een zaak vooral bepaald wordt door medewerkers en gasten zélf. níet door een gebouw of interieur. De 'Ziel' is zover ik weet de niet-materiele essentie van mensen. En als iemand vindt dat er géén ziel aanwezig is bij Salvatore, dan mist die persoon díe essentie denk ik. Over smaak valt de twisten, maar dat heeft niets met Ziel te maken volgens mij. We kennen de medewerkers en eigenaar goed. Héél goed mag ik wel zeggen. Vriendelijk, behulpzaam, toegankelijk. Maar daar zijn we het over eens gelukkig. De Pizza's en overige heerlijke gerechten zelf? Ook daar valt over smaak niet te twisten. Maar ik ken weinig Italiaanse restaurants waar ik zo'n heerlijk eten krijg. De 2 gerechten 1 van de vele heerlijke op de foto's kun je toch alleen maar als kwalitatief hoogwaardig kwalificeren lijkt me. Om maar even het niveau aan te geven. En het niveau bezoekers is ook al zo'n ding. en de klanten?..... Je hebt idd mensen met petjes, lederen schoudertassen, joggingpakken, maar ook mensen die altijd wat te klagen hebben en waar het nooit goed is, altijd negatief zijn. Zelfs mensen die de kwaliteit en gezelligheid waarderen. Maar hoe mooi is het dat ze daar iedereen in hun waarde laten! Kortom, samen met gelukkig heel veel andere mensen vind ik Salvatore een super gezellig zaak, vriendelijk personeel, heerlijk eten, een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Kortom, een aanrader. voor nu, voor vanavond en de toekomst.
Salvatore is hard op weg om een pareltje te worden in de regio. We zijn er nu een aantal keren geweest onder de nieuwe eigenaars en behoorlijk onder de indruk. De zaak is sfeervol ingericht en de bediening vriendelijk en 'good looking'. De pizza`s komen uit de houtoven, dat is de enige manier manier om de echte pizza te bereiden. Voor de liefhebbers een pizza taco, mag je een mening over hebben bij een ristorante/pizzeria maar heerlijk is ie wel ;-. Je merkt aan alles dat er een ervaren en opgeleide keukenbrigade is; pasta is al dente, sauzen zijn smaakvol, het komt gelijkmatig door, borden keurig etc. Shared dining mogelijk als je dat wilt, kun je aangeven. Buiten de kaart om hebben we een keer de gegrilde Dorade gegeten hele vis; dat is echt een aanrader maar niet altijd op de kaart. Sinds kort staat er het Homarium gevuld met kreeften. Daarom hebben we gisteren de pasta Fruti di Mare gegeten, verser krijg je het niet, behalve in Italie aan zee. Halve kreeft, Vongole, Mosselen en Langoustines. Uiteraard duurder dan een spaghetti bolognese maar je moet `m maar durven serveren zo en meteen de aanleiding voor deze review. De kok heeft passie voor mooie producten uit de zee en verstaat duidelijk zijn vak.
Weer ongelooflijk lekker gegeten bij deze topzaak. Ongelooflijk vriendelijk oplettend personeel, gezellige sfeer. Echt een zaak waar je je welkom voelt en dan hebben we het nog niet eens over het heerlijke eten. Nadeel daarvan is dat je te vaak terug wil komen Absolute aanrader dus! Jullie zien ons snel weer
Moeder en dochter zijn de nieuwe eigenaren. Zeer ongeïnteresseerd in hun klanten. Hun mobiele telefoons vinden ze belangrijker dan hun klanten! Erg vriendelijk zijn ze ook niet. Als je het eten geserveerd hebben kijken ze niet meer naar hun klanten om. Als je dan nog iets wilt bestellen, moet je roepen of naar ze toe gaan. Als je een dessert besteld gooien ze de lepels en vorkjes gewoon op tafel. In andere restaurants leggen ze het bestek rustig en netjes op tafel! Met afrekenen goed opletten. Ik moest 26 euro betalen en volgens hun moest ik over de 40 euro betalen. Ze hebben de fout wel hersteld, dus ik heb gewoon 26 euro betaald. De mensen die naast ons zaten waren klaar met eten en de dochter ruimt de tafel af om vervolgens even lekker flink met een spray de tafel schoon te spuiten. Het eten was wel lekker en een redelijke prijs. De gewone rode huiswijn vonden we wel weer erg duur, 6,50 voor een huiswijn. Dan nog een punt...ze sluiten erg vroeg omdat er mensen geweest waren die vervelend geweest waren. De vorige eigenaar, "voor de brand" was veel beter, daar voelde je je echt welkom. En voor ik het vergeet, de verlichting geeft veel te veel licht. De leuke intieme sfeer is weg. De pizza's zijn lekker, maar ik ga alleen nog maar afhalen. Maar niet meer binnen eten! Ik zal dit restaurant dan ook niet aan bevelen aan familie, vrienden en kennissen.
Vanavond een overheerlijke spaghetti bolognese en pizza Taco gehaald, en dat was zeker voor herhaling vatbaar. Hopelijk na de lockdown eens gezellig wat eten in het sfeervolle restaurant!
Voormij een geweldig restaurant waar het eten echt een aanrader is en waar je als klant niks tekort komt. Absoluut een aanrader.
Vanavond de eerste keer geweest. Vroeger wel vaker geweest maar met helemaal niks te vergelijken met vroeger. Heerlijk gegeten. Fantastische pizza en bediening zoals het hoort. Een echte aanrader. Italiaans eten next level.
Voor de eerste keer gegeten deze week, het was erg goed. Inrichting ook zeer smaakvol, en vriendelijke bediening. We zullen zeker nog vaker gaan, gewoon Top klasse.
Prima gegeten, goede prijs/kwaliteit en flinke porties. Bediening beetje lomp en straalde weinig gastvrijheid uit. Enige man in bediening overigens wel zeer vriendelijk, de dames kwamen heel chagrijnig over.
Deeg was in orde, goede oven ook. Helaas echt absoluut niet goed afgebakken. 2 van de 3 pizza’s waren goed nat/niet goed afgebakken. Daarnaast was de sla van de pizza taco erg oud! Niet goed op de foto te zien maar de sla zag er bruin uit. Mijn score tussen 1 en 10 is voor deze een 2. En dat voor een steen oven pizzeria.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pizzeria Salvatore met het openbaar vervoer


Hoensbroek, Busstation 150 meter
1
2
4
40
53
56
640
Hoensbroek, Kouvenderstraat 430 meter
56
Hoensbroek, Kouvenderstraat 460 meter
56

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid