facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Ristorante La Scala Wassenaar

Pizzeria Ristorante La Scala Wassenaar

Info

Midden in het dorp, aan het pitoreske plein, in Wassenaar ligt Ristorante Pizzeria La Scala. Een zeer sfeervol ingerichte zaak voor de fijnproevers. La Scala biedt u de betere Italiaanse gastronomie, in een geheel eigen stijl.

Adres: Plein 13, 2242KB Wassenaar
Telefoonnummer: 0705141064
Stad: Wassenaar
Route: Plein 13
Postcode: 2242KB


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 17:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: pizzeria wassenaar, pizza en pasta wassenaar, restaurant wassenaar, restaurant centrum wassenaar, pizza wassenaar oostdorperweg, eetcafe wassenaar, pizza bestellen wassenaar, la scala glanerbrug
Recensies
Italiaanse pizzabakker begroet je in het Italiaans vanachter zijn pizzatafel en vandaaruit bestuurt hij het hele restaurant terwijl hij bodems in de lucht draait. Gemoedelijke sfeer, authentieke inrichting, heerlijke pastas en prima pizza.
Erg leuk met kinderen zelf pizza gemaakt !
Heerlijk gegeten en de kinderen weer enthousiast.
Vanavond heerlijk gegeten bij La Scala. Het was voor ons de tweede keer, en wij komen zeker terug
Heerlijke pizza’s en top bediening! Lekkere dunne bodem, niet vet, kortom heerlijk!!! Bediening ook top! Onze vrouwelijke bediening werkte zich een slag in de ronde maar bleef uiterst vriendelijk. Als we weer een keer in Wassenaar zijn komen we hier zeker weer.
De bediening kon niet met een dienblad lopen zoals het hoort, kwam niet echt ervaren over. De pizza was ondermaats we hadden net zo goed in Duinrell pizza kunnen halen.
Heerlijk gegeten en zeer goede bediening. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan voor een gezellige avond uit eten. Top bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid