facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Ristorante Isolabella

Pizzeria Ristorante Isolabella

Info

Pizzeria Ristorante Isolabella

Geschiedenis

Isola Bella is een restaurant dat de warmte en intieme sfeer van Italië ademt. Op onze menukaart vindt u dan ook een keur aan Italiaanse specialiteiten: van 133 verschillende soorten pizza's tot een groot aantal traditionele keukengerechten.
Tevens bieden wij u een ruim assortiment Italiaanse wijnen aan. Onze medewerkers geven u graag uitleg over onze gerechten en dranken.
Wat u ook kiest, elk gerecht staat garant voor een gezellige, geslaagde en bovenal smaakvolle avond, die bij ons zeker niet duur hoeft te zijn.

Adres: Markt 3, 9401 GS Assen
Telefoonnummer: 0592311106
ln.liamtoh@allebalosi_airezzip
Stad: Assen
Route: Markt 3
Postcode: 9401 GS


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 23:00
Dinsdag: 16:30 - 23:00
Woensdag: 16:30 - 23:00
Donderdag: 16:30 - 23:00
Vrijdag: 16:30 - 23:00
Zaterdag: 16:30 - 23:00
Zondag: 16:30 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: pizzeria assen isolabella, pizzeria assen markt, bella italia ristorante e pizzeria assen, pizza restaurant assen, pizzeria isolabella, pizzeria isola bella texel, isola bella menukaart, openingstijden isolabella assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bella Italia Bella Italia 20 meter Heerlijke pizza's de 3/3 pizza's hebben ons gesmaakt. Bodem was lekker droog gehouden...
New York Pizza Assen New York Pizza Assen 87 meter beste pizzas in assen! de nachos zijn ook heerlijk
Pizzeria-Ristorante La Maschera Pizzeria-Ristorante La Maschera 122 meter Heel fijn lekker Eten en goed bediening super
Domino's Pizza Assen Domino's Pizza Assen 639 meter We hadden crispy oven fries xl voor €5,99. Nou XL was ie zeker niet. Er zat zo weinig...
Pizza Pazzo Pizza Pazzo 3 km Ik wil geen eens één ster geven. Vanavond hier eten besteld, waaronder één pizza sala...
Recensies
Heerlijk gegeten. De kabeljauwfilet was precies goed. Ook de ossenhaas met champignons heerlijk. De jongens gingen voor wat eenvoudiger: spaghetti bolognese en carbonara. Bordjes schoon leeg. En ook nog eens prettige bediening en mooi weer. Aanrader.
We hebben tijdens een motorrit een stop gemaakt bij dit restaurant en zijn op het terras gaan zitten we werden gelijk geholpen door een zeer vriendelijke serveerder heel gastvrij. We kregen een heerlijk hapje tijdens het wachten geserveerd door een alleraardigst Italiaanse serveerster. Als lunch een overheerlijk broodje zalm en broodje carpaccio. Al met al echt een aanrader voor echte Italiaanse smaken en gastvrijheid. Als we weer eens in Assen neerstrijken gaan we zeker weer daar lunchen.
Eerst een voorgerecht genomen voor twee personen zie foto. Dit was lekker maar in verhouding veel vlees en weinig kaas helaas. Heerlijke pasta en lasagne als hoofdgerecht gehad! Daarna nog een dessert van roomijs, karamel en witte chocolade. Lekker eten en gezellige sfeer!
Prima Italiaans restaurant met een uitgebreide kaart met pasta's, vlees- en visgerechten en pizza's. Goede kwaliteit en smaakvol. Gezellige sfeer. Betaald parkeren in de omgeving. Vegetarische menuopties: Voor wie het zou willen zijn er vegetarische gerechten. Kindvriendelijkheid: Speciale kindergerechten op de menukaart. Parkeren: Betaald parkeren in parkeergarages of op parkeerplaatsen in de omgeving. Rolstoeltoegankelijkheid: Binnen is het redelijk krap, maar met goed wil zal het wel lukken.
Samen met collega's gegeten. Gekozen voor de Scaloppia Alla Zingara pikant Wat een heerlijk gerecht.Eten: 5/5
Ik kreeg een matige pizza voor een hoge prijs en de bediening was zeer ongeïnteresseerd en kwam koud over. De stemming aan tafel werd elke keer naar beneden gehaald toen er iemand van de bediening kwam. Er is geen enkele keer gevraagd of alles naar wens was en wanneer we drinken wilden bestellen werden we verbaasd en bijna geïrriteerd aangekeken door de bediening. Een spoedcursus in gesprekstechniek lijkt mij een geweldig groepsuitje voor de werknemers van dit restaurant…. Geen aanrader.
4 pizza's besteld voor af te halen. Wat een teleurstelling voor veel te veel geld. Zowel mijn kleding, die van mijn zoon als ook de auto was doordrenkt met vet en vocht wat uit de pizzadozen liep. Een smakeloze pizza met veel te veel topping in doorweekte dozen verziekte kleding en bekleding van de auto. Eerste en laatste keer, wat een troep
Eten was lekker. Toetjes vielen tegen. Kinderijsje was 1 bolletje ijs. Beetje slagroom en wat versiering zou al veel goed doen.
We hebben een gezellige avond gehad. Jammer dat alle tafels zo dicht op elkaar staan. Eten was goed werd een oplossing gezocht als je iets anders wilde dan op de kaart staat.Service: 3/5
Altijd goed eten, gezellige sfeer, erg fijn en attent personeel.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid