facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Ristorante Azzurra

Pizzeria Ristorante Azzurra

Info

Pizzeria Ristorante Azzurra, een klein beetje écht Italië in het hoge noorden.

Adres: Hoofdstraat west 2, 9981 AD Uithuizen
Telefoonnummer: 0595434310
Stad: Uithuizen
Route: Hoofdstraat west 2
Postcode: 9981 AD



op zoek naar gerelateerd: pizzeria azzurra, restaurant uithuizen, pizzeria azzurra menukaart, pizzeria bedum, pizzeria uithuizermeeden, pizzeria winsum, pizzeria dunia uithuizen, plaza italia
Recensies
Pizza smaakt prima, wel mager belegd zelf opgehaald. Kritiek punt1: de pizza kostte 2 euro meer dan op de afhaalprijslijst, kritiekpunt 2 verzoek om de pizza even te snijden: ja dat is goed. Kom ik op mijn werkplek zonder messen, is de pizza niet gesneden. Kritiek punt 3 Men heeft geen website waar ik kan bestellen, alleen per telefoon of zelf afhalen. Kortom, normaal laat ik mijn pizza's bezorgen door de 2 collega pizzaverkopers in Uithuizen en Uithuizermeeden, in Azzurra kom ik de eerste 10 jaar niet weer.
De allerlekkerste pizza die ik ooit gegeten heb. Bereidt onder onze ogen. Vers en heerlijk, goed belegd. Zeer vriendelijke medewerkers. Kortom: grote aanrader!Eten: 5/5
Veel verse producten niet leverbaar... en kwaliteit leveren is er niet bij... penne niet leverbaar... spaghetti van 99c verkopen voor meer dan 10 euro... gewoon een oplichter die rijk wil worden over de rug van zijn klanten!
Dit is echt de meest smerrige vetste pizza die ik ooit gegeten heb. Was geen 1 stukje krokant, alles droop in het vet. Te smerrig voor woorden. Vriend en ik hebben beide de shoarma pizza besteld, en beide pizza zagen er zo vet uit. Jammer van ons geld, maar dit is echt niet te eten
Altijd prima pizza's. Als voorgerecht is de bruschetta ook heerlijk. Biertje erbij.....smullen maar.Eten: 4/5
Vanavond lekker gegeten. Een pizza Italia die net iets aan de zoute kant was en een Hawaii Speciale die net wat weinig smaak had. Verder lekker pizza's, verse ingrediënten en vriendelijke bediening. Voor 28 euro hadden we 2 pizza's en allebei frisdrank, zeker een aanrader als je in Uithuizen iets zoekt om te eten.
Dit restaurant is naar mijn smaak redelijk gedateerd qua inrichting, je moet er van houden zeg maar. Het eten was goed, we hebben hier geen pizza's gegeten, en die gingen in de afhaal als een gek. Wij aten de vleesgerechten en die waren prima. Er staat, toen wij er waren, maar een man in de keuken, en dat merk je. Het is wat langer wachten op het eten.
Een zogenaamde entrecote voor €20,-. Droog als gort en maar de twijfel of dit überhaupt rundvlees is.
Filetto al pepe verde besteld, op de bestellijst staat met cognac in roomsaus maar het was met een beetje olie klaar gemaakt, dus eigenlijk heb er teveel voor betaald.
Gezellig restaurant en erg lekker gegeten. Voorgerechtjes was zo lekker. Pizza was heerlijk. Bediening was heel vriendelijk. Rustige sfeer en alle tijd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid