facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Pompei Harlingen

Pizzeria Pompei Harlingen

Info

Ons restaurant is gevestigd in het gezellige centrum van Harlingen. Kom langs en geniet van onze heerlijke Napolitaanse gerechten, zowel binnen als buiten op ons zonovergoten terras. Het team van enthousiaste medewerkers heet u graag welkom!

Geschiedenis

Pompeï en de Vesuvius
Na Rome is de stad Pompeï de meest bekende Romeinse stad. Dat komt omdat deze stad in 97 na Christus door een uitbarsting van de vulkaan de Vesuvius onder as bedolven werd. Zodoende is er veel bewaard gebleven van deze Romeinse stad.

De Romeinse schrijver Plinius logeerde ten tijde van de uitbarsting bij zijn oom. Hij schreef: “Op 24 augustus, maakt mijn moeder mijn oom attent op een rare wolk. We begrepen eerst niet, maar later wel dat deze van de Vesuvius kwam. De wolk leek op een pijnboom, omdat hij eerst hoog opsteeg als een stam en daarna in takken uiteen waaide.” Al snel kwamen de mensen in de stad in gevaar. Velen konden op tijd vluchten. Maar van de 20.000 inwoners stierven er toch nog 2.000. Ze stierven door verstikking, instortende huizen of lava. Pas drie dagen later trok de rook weg en was te zien dat de stad onleefbaar was geworden. De stad lag op een afstand van 8,5 kilometer van de Vesuvius, de stad lag nu onder een vier meter dikke laag as en steen. 1800 jaar later werd de stad langzaam, beetje bij beetje opgegraven.

Pizzeria Pompei is vernoemd naar deze stad. Wij staan garant voor genieten van een heerlijke authentiek Italiaans gerecht in een gezellige Italiaanse sfeer.

In het centrum van Leeuwarden vindt u een van onze twee vestigingen. Boven het feit dat u gezellig kunt samen komen bij ons, kunt u natuurlijk uitstekend genieten van onze ruime keuze aan gerechten uit de Italiaanse keuken. Deze keuze beperkt zich niet tot alleen pizza’s en pasta’s, maar ook voor een heerlijk vleesgerecht bereid op Italiaanse wijze kunt u bij ons terecht. We werken in onze keuken uitsluitend met verse producten. Onze ruime keuze aan echte Napolitaanse pizza’s maakt ons speciaal.

Als u ons pand binnenkomt zult u zich verbazen over de ruimte, we beschikken over meerdere ruimtes waardoor we uitermate geschikt zijn voor het ontvangen van grotere groepen.
Maar ook voor een rustig diner voor twee houden we altijd ruimte beschikbaar.

Pizzeria Pompei bestaat al ruim 35 jaar en wordt gerund door ervaren en gedreven mensen die hun passie voor de Italiaanse keuken graag met u delen.
We hopen u nieuwsgierigheid te hebben gewekt waardoor u snel een keer komt genieten in hartje Leeuwarden van een stukje Italië.

Sinds 1 juni 2012 is er een tweede zaak geopend, in het hartje van de mooie Friese havenstad Harlingen vind u pizzeria “Pompei Harlingen”

De menukaart is gelijk aan die van pizzeria ” Pompei Leeuwarden” en natuurlijk mag u dezelfde kwaliteit verwachten van ons.

Onze pizzeria bevindt zich aan de grote Bredeplaats. Dit is een plein waar zich meerdere horeca zaken hebben gevestigd. Ook wel het "horecaplein" van Harlingen genoemd.
Het plein ligt op enkele minuten loop afstand van de haven waar de veerboot vertrekt naar Vlieland en Terschelling en station Harlingen Haven. Aan de andere zijde van het plein loopt u zo het gezellige oude centrum van Harlingen in.

Tijdens de zomermaanden zijn we in Harlingen ook overdag geopend en dan is de kaart uitgebreid met een ruime keuze aan diverse lunchgerechten. U bent natuurlijk ook van harte welkom voor alleen een kopje koffie terwijl u bijvoorbeeld wacht op de veerboot, aangezien we werken met Illy koffie is dit ook zeker de moeite waard. In deze zaak hebben we gekozen voor een moderne inrichting met een nostalgisch tintje. Er zijn binnen 52 zitplaatsen en we beschikken over een ruim terras. Als bij mooi weer alle terrassen open zijn op het plein zorgt dit voor een echt vakantie gevoel.

Adres: Grote Brdeplaats 13, 8861 BA Harlingen
Telefoonnummer: 0517-433940
ln.iepmopairezzip@ofni
Stad: Harlingen
Route: Grote Brdeplaats 13
Postcode: 8861 BA


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:00
Dinsdag: 17:00 - 21:00
Woensdag: 17:00 - 21:00
Donderdag: 17:00 - 21:00
Vrijdag: 17:00 - 21:30
Zaterdag: 17:00 - 21:30
Zondag: 17:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: pizzeria harlingen, pompei leeuwarden reserveren, pizzeria pompei leeuwarden, pizzeria leeuwarden, pizzeria roma harlingen, pizzeria harlingen san marino, oase harlingen, pizzeria leeuwarden bezorgen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Domino's Pizza Harlingen Domino's Pizza Harlingen 35 meter Ben er geweest maar kan niet zeggen dat ik het lekker vond was i keer maar nooit mee...
Domino's Pizza Harlingen Domino's Pizza Harlingen 39 meter Ben er geweest maar kan niet zeggen dat ik het lekker vond was i keer maar nooit mee...
Pizzeria Grillroom Oase Pizzeria Grillroom Oase 59 meter Prettig restaurant. Het eten is goed, de prijs is oké en het personeel is geweldig. M...
Pizzeria Roma Harlingen Pizzeria Roma Harlingen 101 meter Heerlijk gegeten onze complimenten! Komen zeker weer terug lang geleden weer een echt...
Pizzeria San Marino Pizzeria San Marino 438 meter Lekkere Italiaan. Niet alleen standaard gerechten. Echt gezellig. 06/2023 nog steeds ...
Recensies
Grappig pizzeria. De prijs is normaal, maar voor de kwaliteit/smaak iets aan de hoge kant. Twee van onze glazen waren niet echt schoon er zaten nog lipafdrukken op. Bediening is heel vrij, maar vooral met elkaar. Waarschijnlijk erg leuk om met elkaar te werken, maar echt hardlopen voor klant zat er niet in. Al met al redelijk goed gegeten, maar we gaan voortaan wel even verder kijken. Vegetarische menuopties: Helaas niet heel veel keuze aan vegetarische pizza’s 4 stuks.
We wilde geen sigarettenrook om ons heen dus wilde we binnen zitten. Met 30 graden is dat blijkbaar een vreemde keus. Er was veel personeel aanwezig, meer dan nodig is ons idee. De pizza vegetarisch was niet lekker, de artisjok was hard en hij was erg flauw, we miste kruiden. Ook de tonijn pizza was niet lekker. Met wat peper en zout hebben we het wat smakelijker gemaakt. Je kan wel zeggen dat het wel ging de pizza, maar deze waren niet lekker. Wat bediening betreft, op een enkeling na waren ze wel jong en onervaren, een simpele vraag over een pizza moest nagevraagd worden, maar goed alles moet je leren. Wat wel vervelend was is dat het personeel bij de ingang gingen staan, wij hadden een tafel vlakbij de ingang gekregen en de ingang werd afgesloten door 2 à 3 medewerkers, ook de kok kwam regelmatig uit zijn keuken er staan. Met deze warme temperaturen had het fijner geweest de frisse lucht binnen te laten. Dit was onze 1e bezoek en onze laatste bij deze Pizzaria, jammer maar helaas. Misschien waren we er wel op het verkeerde moment.
Geweldige ervaring bij Pizzeria Pompeii in Harlingen! Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende service die ik heb ontvangen bij Pizzeria Pompeii in Harlingen, met name van Natalja! Natalja was meer dan fantastisch in het helpen van mij en mijn gezelschap. Ze begroette ons met een glimlach en nam de tijd om ons door het menu te begeleiden. Ze was geduldig, vriendelijk en zeer deskundig over alle pizza's en andere gerechten die ze serveerden. Niet alleen gaf ze eerlijke aanbevelingen op basis van onze smaakvoorkeuren, maar ze zorgde er ook voor dat onze bestelling perfect werd bereid en geserveerd. De pizza's waren verrukkelijk en overtroffen onze verwachtingen! Daarnaast was Natalja zeer attent gedurende ons hele diner, zorgde ervoor dat onze drankjes nooit leeg waren en dat we niets tekortkwamen. Haar vriendelijke en attente houding maakte de hele ervaring extra speciaal. Ik kan Pizzeria Pompeii ten zeerste aanbevelen, vooral als je de kans krijgt om geholpen te worden door Natalja. Haar uitstekende klantenservice heeft onze avond echt onvergetelijk gemaakt! Dank je wel, Natalja, en het hele team van Pizzeria Pompeii! #UitstekendeService #VerrukkelijkePizza #Harlingen #PizzeriaPompeii
Dramatisch! Was afgelopen weekend in Harlingen en gingen op het terras zitten. Heerlijk in de zon. We hebben 15 minuten gewacht maar niemand die ons kwam helpen. Hoewel het terras niet vol zat. Ze had het druk met 2 tafels en liep steeds heen en weer zonder verder rond te kijken Meerdere mensen zaten te wachten. We zijn uiteindelijk naar Pizzeria Roma gegaan om de hoek. Daar heerlijk gegeven en wel goeie service.
uitgebreide kaart, redelijk van smaak maar, pizzabodem was erg bleek en erg veel bloem op het deeg, saus en kaas was miniem en niet tot de randen gevuld, vulling dus voornamelijk in de midden en een erg brede droge rand, voor mij niet meerEten: 2/5
Telefonisch pizza’s besteld voor thuis bezorging. Pizza’s waren onverzorgd belegd alsof het er zo op was gekwakt, hebben er zelf nog meer ingrediënten op moeten doen omdat er bijna geen ananas, uien en champignons op de pizza’s zaten. Ook hadden wij aan de telefoon gevraagd of wij er een apart bakje knoflook olie en peper olie bij mochten en dit was “niet opgeschreven” veelte dure pizza’s voor hele slechte kwaliteit. Wij komen hier nooit weer!!!
Hier al 2 maal gegeten! 2 maal was het heerlijk. Fijne vriendelijke bediening snel geholpen en heerlijke pizza! Wat ons betreft een aanrader!Eten: 5/5
Ondanks dat het onverwacht heel druk werd wist de jongeman op de werkvloer alles goed onder controle te houden, heel aardig personeel en goed eten! Zeker een aanrader als je zin hebt in een goed gevulde pizza!! Kindvriendelijkheid: Zelf voor kinderen is er een optie voor een halve pizza ipv een hele
Hele mooie zaak en mn maat Nick werkt er ook nog eens beter dan dit kan het niet en lekkere pizzas
Pizza Hawaï besteld, de pizza zag er niet erg verzorgd uit. Kreeg het gevoel dat er zo wat opgeklapt was. Pizza was droog. Ananas koud, en de champignons? Die waren bijna niet te vinden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid