facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Milano

Pizzeria Milano

Info

Pizzeria Milano is gespecialiseerd in de lekkerste pizza's! daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in verschillende pasta-, vlees- en visgerechten!

Geschiedenis

Pizzeria Milano is gespecialiseerd in de Italiaanse keuken.
Ons restaurant is gevestigd aan de Hammerstraat in Vroomshoop en heeft ongeveer 60 zitplaatsen en is zowel voor grote als kleine groepen zeer geschikt.
In de zomer beschikken wij tevens over een terras van ongeveer 10 zitplaatsen.

Ons restaurant is een ideale plek voor uw bedrijfs-, personeels- en zakendiners en is een gezellige omgeving om samen met uw partner, gezin of vrienden te dineren.
Als u met grote groepen komt kan iedereen gewoon uit de hele kaart kiezen.

Wij serveren een heel uitgebreide menukaart. Op ons menu staan diverse vlees-, vis- en vegetarische pizza's. Naast pizza's, zijn wij ook gespecialiseerd in verschillende pasta-, vlees- en visgerechten.
Voor elk wat wils!

Daarnaast hebben we elke dinsdag en woensdag actiedagen.
Voor onze kleine gasten hebben we de bambinomenu´s.
Het is aan te raden telefonisch te bestellen voor een snelle afhandeling, dit voorkomt lange wachttijden.

Adres:
Telefoonnummer: 0546-644740
Stad: Vroomshoop


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mister Pizza Vroomshoop Mister Pizza Vroomshoop 51 meter Eten is goed jammer dat je op een rustige dag 1,5 uur moet wachten op bezorging. Terw...
Recensies
Geen goeie ervaringen. 2 jaar geleden moesten we steeds lang wachten op de bezorging, daarom maar overgestapt naar een andere pizzeria. Een jaar geleden besloten we ze weer eens een kans te geven en af te halen. Toch weer lang moeten wachten. Nu weer eens geprobeerd, want ze hadden een kinder pizza die in formaat nauwelijks verschilde met normale en patat, in tegenstelling tot de concurrent. Online besteld, 17:45 aangegeven als afhaaltijd. Sta je daar, blijkt dat ze er 18:15 van gemaakt hebben wel over gemaild. Dus binnen wachten, in de kou lees: je kon je adem zien terwijl je beschaamd moet meeluisteren hoe het personeel wordt uitgekaft en uitgescholden. Het eten is verder wel prima.
Om kwartvoor 6 eten besteld voor mij en m'n dochtertje... Ze kunnen zien dat er ook een kinder pizza is besteld onder de naam minney mouse was dat geloof ik... En na 2 uur nog steeds geen eten niks te zien.. Zo slecht dit.. totaal niet netjes.. Eten normaal goed voor elkaar, maar de services? Je kunt toch een kind niet 2 uur laten wachten op eten.... Ze was helemaal over stuur.. Word niet echt goed nagedacht daar, beetje jammer..
Veel negatieve reviews. Ik was dus enigszins sceptisch. Het was zondag rond etenstijd en telefoon werd niet aangenomen dus ik verwacht dat het druk was. Op deze dagen moet je sowieso rekening houden met langere wachttijden. Maar het eten was er 25 minuten voor de geïndiceerde tijd. De bestelling was compleet en ruime porties. Nog prima qua temperatuur. En zeer smaakvol!
Een hele mooie app. Makkelijk bestellen. ... maar 2 uur gewacht op een afstand van 700 meter. Oke ik had er beter heen kunnen gaan. Toch de eerste keer en ook de laatste keer. Het eten is niet slecht, puur de wachttijd doet ze de das om.
Slechte restaurant. Vergeten regelmatig dingen wat op de bestelling staan. Veel te laat klaar. En als het te druk is sluiten ze de website en je belt er heen om te bellen zeggen ze: sorry we hebben te te druk....
We bestellen bijna nooit maar als we bestellen dan bij Milano, omdat daar de broodjes normaal het lekkerst zijn. Nou, dat viel vandaag wel tegen. 2 broodjes shoarma, 2 extra broodjes en gekruide aardappelschijfjes besteld. Bestelling wel op tijd gebracht, maar niet compleet. We misten de extra broodjes, en de aardappelen waren lauw. De broodjes raar verfrommeld. Gebeld en mevrouw durft te zeggen dat ze er wel 4 ingepakt had. Ja, Ik laat mij niet voor Leugenaar uitmaken. De broodjes zijn wel gebracht, maar wat een onvriendelijk persoon aan de telefoon. De aardappelen hadden zeker al wel 20 minuten in de verpakking bij hun of in de bak op de fiets gestaan, voordat het gebracht werd. Volgende keer gaan we bestellen bij Mister Pizza. Zonde dat er zo met de klant wordt omgegaan, ze zijn wel afhankelijk van ons.
Online besteld op een vrijdagavond om 17uur. 17.40uur als ophaaltijd aangegeven. Een update mail dat het 18.15uur werd en uiteindelijk om 18.30uur de 3 pizza's meegekregen. Helaas al betaald hij bestellen, anders had ik er niet op gewacht. We gaven we ze na de verbouwing een nieuwe kans, voor ons lijkt er niet wat veranderd qua wachttijden. Helaas... Ook afhaal is dus niet op tijd. De telefoon blijft maar rinkelen opzich verstandig om geen nieuwe orders aan te nemen als je zo uitloopt, maar netjes is het niet.
Altijd snel bezorgd en pizza is ook lekker. Vergeten wel eens om te snijden maar voor de rest is altijd alles goed!
Het eten is er altijd erg lekker, maar je moet wel even 3 weken van tevoren bestellen anders sterf je van de honger.
Uitermate slechte bezorging elke keer weer . Je kunt er van uit gaan dat het elke x te laat word bezorgd. Zeer jammer want anders zou het een prima tent zijn geweest.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pizzeria Milano met het openbaar vervoer


Vroomshoop, Tonnendijk 90 meter
81
Vroomshoop, Tonnendijk 230 meter
681
81
Vroomshoop, Beatrixstraat 360 meter
681
81
Vroomshoop 490 meter
Stoptrein RS21

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid