facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria La Lanterna Ommen

Info

Kindvriendelijk. Grote groepen zijn mogelijk, maar het is aanbevolen om op tijd te reserveren. Verder is er een afhaalmogelijkheid, bezorgen helaas niet.



"Wij zitten al 30 jaar in het gezellige stadje Ommen, met een gunstige ligging vlakbij de Vecht en een gezellig terras.Onze chef kok Roberto is een ervaren pizzabakker en kok. Hij is al sinds 1972 in Nederland, maar komt oorspronkelijk uit Sardinië. Daar heeft hij het een en ander meegekregen.Uw gastvrouw is Dina uit het nuchtere Groningen. Zij is ook al vanaf het begin betrokken bij La Lanterna.U kunt bij ons terecht voor een heerlijk diner bij kaarslicht, in een authentieke Italiaanse sfeer.Uiteraard verwelkomen wij ook groepen. Van verenigingen, trouwerijen tot zakelijke diners.Arriverderci!"
Adres: Markt 13, 7731DB Ommen (gemeente)
Telefoonnummer: 0529454722
Stad: Ommen
Route: Markt 13
Postcode: 7731DB


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Pizzeria Ommen afhalen, Italiaan Ommen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eet cafe De STER Eet cafe De STER 71 meter Ik had 6 kapsalon besteld en is niet eens met sla ik de oven geweest en het vlees en ...
La dolce vita import La dolce vita import 151 meter Vanavond hier gegeten. Hele vriendelijke en klantgerichte bediening, voorgerecht cham...
La Dolce Vita La Dolce Vita 151 meter Heerlijk weer eens op het vertrouwde en gezellige terras gezeten
Recensies
Héérlijk gegeten! De bediening was top en vriendelijk. We zien er na uit om gauw weer te gaan
Misschien goed eten maar zover zijn wij niet gekomen. Reeds zonder begroeting verwezen naar een tafel voor 2. Wij waren gaan zitten aan een tafel voor 4. Wij waren met zijn 2 maar wel met motorkleding, helmen tassen etcetera. Helaas, dan maar naar de buren, @paviljoen, heerlijk eten en ruimte aan een tafel voor 4. Hallo, soortgelijke reactie had ik verwacht als ik de andere reviews zo eens door lees. Ik begrijp dat het onze fout is dat u GEEN bord bij uw ingang van het terras hebt staan waar u vermeld dat een medewerker ons een plaats aanwijst op het terras. Reserveren was niet nodig, ook niet bij uw collega's. Uw directe buren hebben wel een bord met info. En het is onze fout dat wij niet bij een tafel van 60x60 wilden zitten met de nodige spullen bij ons, en dan ook nog eens schouder aan schouder met de andere mensen die daar al zaten. Nee, het is onze fout dat wij de uiterste hoek van uw terras kozen om te gaan zitten. Maar, let wel... het is UW FOUT om slecht met kritiek om te gaan. Zou u mij kunnen uitleggen waarom wij aan een kleiner tafeltje moesten gaan zitten? Omzet technisch misschien interessanter? Nee beste, u kunt nooit weten wie, wat, wanneer en hoeveel bij u gaat besteden. Desalniettemin wens ik u goede zaken.
3 dagen vooraf gereserveerd voor een verjaardagsetentje. Helaas was er plaats voor 4 aan een tafeltje van 80 x 80 cm, waar je natuurlijk niets eens fatsoenlijk aan kan eten. Dus helemaal niet met 5 volwassenen... Wij stelden voor om 2 tafeltjes aan elkaar te schuiven, maar dit was geen optie. Dit kon niet mocht niet. De dame die wilde bedienen, zocht een oplossing en bij wijze van uitzondering konden wij binnen zitten. Eigenaresse Dina riep van achter de kassa: dat kan niet, naar buiten ! Eigenaar Roberto kwam zich er ook mee bemoeien en maakte het nóg bonter: niets mee te maken, wegwezen, riep hij op de meest onvriendelijke manier. We komen hier al jarenlang regelmatig, maar dit hebben we gelukkig nog nooit meegemaakt. Het is maar goed dat deze mensen er snel mee stoppen, want ze kunnen overduidelijk het werk en drukte niet meer aan. De reacties van de eigenaar op niet-positieve reviews zeggen helaas ook voldoende.
Vanavond in dit restaurant gegeten met een groep van 14 personen. Wij waren op zomerkamp met kinderen. In verband met ons protocol opgesteld in overleg met GGD en RIVM hebben wij van tevoren gebeld en gevraagd naar een plaats buiten. Wij gelden als één huishouden deze week. Aangekomen zat het terras bijna vol. Toen we aangaven dat we daar wilden zitten en dat we buiten hadden gereserveerd, werd door de chefkok bijzonder geïrriteerd gereageerd. Ons werd resoluut gezegd dat we binnen konden zitten óf konden vertrekken. Met 14 man op vrijdagavond een plekje vinden zonder reservering is niet te doen. Zeker niet met 10 hongerige pubers die zin hebben in pizza. Eigenlijk hadden we dus geen keuze. Dit is niet netjes en we zijn naar binnen gegaan omdat we moesten. Achteraf kregen we excuus, maar we zijn voor een vol terras voor paal gezet. Er werden zelfs opmerkingen gemaakt door overige gasten. Een excuses achteraf als we aan het afrekenen zijn, voelt dan niet oprecht. We wisten dat er alleen pizza’s waren dus dat was prima. Op de tafels lag dit bericht ook in de vorm van een klaagzang. Een ander probleem was dat er veel te weinig personeel was. We moesten een aantal keer vragen of we nog iets konden bestellen en die persoon kwam niet of veel te laat. Aan de bediening lag het niet, wel aan de bezetting. De pizza’s waren niet top, maar ook niet heel slecht. De calzones bestonden vooral uit deeg en weinig vulling. Bij de overige pizza’s was het beleg ongelijk verdeelt weinig ham, veel champignon, bijvoorbeeld. De mosselen waren ook nogal taai van structuur. De pizza’s waren in ieder geval wel gaar. Al met al zou ik dit restaurant niet aanraden. Reserveren heeft blijkbaar geen waarde. Het is dan ook weinig verbazingwekkend dat het restaurant in deze vorm gaat sluiten. UPDATE: Gezien de reactie en overige reacties van de eigenaar is de manier waarop wij zijn te woord gestaan niet vreemd. Bovendien hebben we op een rekening van bijna 300 euro niet eens een tientje fooi gegeven. Fooi is overigens bedoelt voor het bedienend personeel, waarvan ik zeg dat zij hun best deden. Het management is ronduit slecht. De eigenaar kan niet met kritiek of feedback omgaan en wordt direct onbeschoft in de communicatie.
Ik had pauper veel in pizza, helaas was die chef kaulo onbeleefd en de serveerster flikkerde de drankjes voor viertien man gewoon op tafel zodat wij t voor haar konden serveren, ik bedoel zij eet mijn pizza toch ook niet op dat is mijn taak, doe je eigen taak dus. Toch wel gegeten, helaas was mijn pizza bijna van ui gemaakt. Gelijk eetlust verpest. Niet dat er verandering in komt want deze toko sluit toch.
Helaas door de overname perikelen was de menukaart niet meer in zijn geheel te bestellen. "Er zijn alleen nog maar pizza's" werd er uiteindelijk gezegd. Waarom. wordt de menukaart dan niet aangepast? Met andere woorden. Haal alles eruit en laat de pizza's zitten. Heel slecht. Dit zou ook op het briefje staan bij de tafel. Ook dit is niet waar. Daar staat alleen op dat ze worden overgenomen,en daardoor over 2 maanden gaan sluiten. Ook staat erop dat er door te weinig personeel ze alleen maar open zijn van do t/m zo. Dus niet dat de menukaart is aangepast. Zeer slecht allemaal
Ik kom hier al vanaf jongs af aan. Nog nooit een slechte pizza/bezorging gehad! Mijn favoriete pizzeria. Ik ken zelfs een aantal nummers van de menukaart uit mijn hoofd. Carbonara speciale is onze favoriet nummer 33. Zowel ophalen als eten in het restaurant is altijd top. Ik kan mij echt niet vinden in de slechte recensies, aangezien het altijd geweldig is geweest! 100% een aanrader. Super eten en heel aardig personeel! Fijne sfeer in het restaurant.
De voorgerechten waren lekker. We kregen in eerste instantie de verkeerde pizza's, maar dat werd snel opgelost. Toch geven we maar 1 ster. Omdat we werden uitgefoeterd door de eigenaar. Nadat we netjes gevraagd hadden om binnen te gaan zitten wegens de zon en de vliegen. De bediening had aangegeven dat een andere plek op het terras niet mogelijk was maar binnen wel. Binnen aangekomen werd er naar ons geschreeuwd door de eigenaar dat je niet van plek kon wissellen.
Het eten was erg lekker,de Pizza's waren snel klaar. Ze hadden meer aan ons kunnen verdienen maar er kwam geen bediening vragen of we nog wat wilden drinken. Dat was een gemiste kans. We moesten ook lang wachten voor ze de bestelling van het nagerecht op kwamen nemen, maar de tiramisu was het wachten waard!!! Da's echt een aanrader!! Dankzij het eten krijgen ze van mij toch 4 sterren!
Er zat stukjes metaal in mijn eten. Bij het aangeven werd er aangegeven dat ze niet wisten hoe het mogelijk was. Heb een kop koffie voor het ongemak gekregen maar moest wel gewoon betalen voor mijn gerecht met metaal. Vind de manlijke eigenaar erg brutaal en zeker niet klant vriendelijk en laat zijn vrouw alles “opknappen”. Had gewoon te doen met haar. Wij komen hier niet weer erg jammer. Update: Heb 60% van mij gerecht niet opgegeten en het gerecht bestaat niet alleen uit vlees, en er was ook gewoon vlees over! Roberto kan slecht met kritiek omgaan en legt graag zijn probleem bij de klanten neer. We gaan tijdens een familie diner niet in discussie met deze man met een erg kort lontje. Reactie zegt genoeg! Schaam jullie!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid