facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria La Gondola

Pizzeria La Gondola

Info

Pizzeria Ristorante La Gondola in Lemmer

Producten

Warme en koude voorgerechten, pizza's, pasta's, vlees- en visgerechten, speltpizza's, speltpasta's, nagerechten, prachtige wijnkaart, biologische wijnen, uitgebreide bierkaart en elke week nieuwe weekspecials.

Adres: Langestreek 11 /12, 8531 HV Lemmer
Telefoonnummer: 0514-564747
ln.alodnogalairezzip@ofni
Stad: Lemmer
Route: Langestreek 11 /12
Postcode: 8531 HV


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: pizzeria la gondola lemmer, pizzeria ristorante la gondola lemmer, la gondola menu, pizzeria delizia lemmer, sollicitatieformulier pizzeria la gondola, pizzeria la gondola wommelgem, la gondola brugge, la gondola drachten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria Delizia Pizzeria Delizia 91 meter Het was erg druk. We hadden daarvoor alle begrip tot we ontdekten dat afhalen voor ga...
Pizza Lovers Pizza Lovers 96 meter Hier vanavond héérlijk gegeten met 4 personen. De pizza was perfect en de burgers en ...
Doner en Pizza Paleis Doner en Pizza Paleis 832 meter Klantvriendelijk en vlotte bediening heerlijke gerechten en scherpe prijzen. Een echt...
Recensies
na lange tijd weer eens geprobeerd.. service en bediening was de laatste jaren slecht. nu aangenaam verrast. waar eerdere keren eten vaak niet gelijk kwam. nu alles keurig verzorgd. netjes en vriendelijk bediend. eten goed.
Heerlijk gegeten, de pizza's hebben een mooie dunne bodem en verse ingrediënten erop. De desserts waren ook prima, niet heel speciaal, maar verder prima. De bediening was er in grote getallen aanwezig, zo veel zelfs dat ze elkaar een beetje in de weg liepen. Af en toe werd er even gemopperd, even een detail om op te letten om dit niet bij klanten te doen. Verder vlot en keurig bediend.
Molto grazie! Heerlijk gegeten bij La Gondola, hele nette zaak, vriendelijk personeel, goede prijzen en een open keuken: erg leuk om te zien! Tot snel weer : Ciao!
Afgelopen zondag hier gezellig en heerlijk gegeten, het enige minpuntje was dat de biefstuk bij de mixed grill eerst zeer taai was en daarna werd als oplossing aangeboden om een nieuw stukje biefstuk te krijgen. Prima opgelost alleen was dit stukje bijna rauw dan medium/rare en viel dit een klein beetje tegen vandaar 4/5. Daarnaast was de Tagliatelle met gamba’s en rucola was ook zeker niet verkeerd! Maar buiten het biefstuk om was de service uitstekend, de sfeer goed en het eten verder heerlijk, we zaten alsnog goed vol uit eindelijk!
Lekker eten aan het water, lunch, diner, ruime keus, en ook heel veel ruimte. Vriendelijk personeel. Beste Italiaan van Lemmer. Prijzen zijn prima, niet te duur, en je krijgt goede kwaliteit voor je geld. Een aanrader!
Een redelijk goed Italiaans restaurant in het prachtige centrum van Lemmer. Met in ieder geval vriendelijke en goede bediening en een mooie uitstraling. Prijs/kwaliteit verhouding is goed; wel moeten we eerlijk zeggen dat we wel eens smaakvoller gegeten hebben.
Tijdens de huldiging van het Lemsterskûtsje heerlijk gegeten: vlotte bediening, lekkere wijn. Heerlijke pizza en pasta en als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl een Bananasplit! Tot gauw!!
Altijd prima gegeten hier.... tot afgelopen dinsdag. Laten we zeggen, we kwamen voor een pizza, en dat we enigzins teleurgesteld werden. De toppings waren absoluut goed en ruim voldoende, maar het deeg. Het leek ons op prefab, ,non fato a mano. Duidelijke broodsmaak, niet ons ding. Nog gevraagd aan de keurige jongeman in de bediening of misschien het recept van het deeg was veranderd, jongeman nooit weer gezien en werden bediend door iemand anders.
Wij hebben een uur op ons eten moeten wachten, terwijl de mensen om ons heen later bestelde en het wel kregen. De biefstuk was gewoon koud en de pasta was echt veel te zout. Bij het afrekenen hebben we dit aangegeven, de meneer zei dat we het eerder moesten aangeven maar hij heeft ons nooit gevraagd of het smaakte en ontweek ons. Wel volle prijs mogen betalen. Erg jammer we komen hier wel vaker maar nu niet meer
Wat een fijne plek. Ik spreek er een paar keer per jaar af met een vriend of vriendin om bij te praten. Halverwege Amsterdam en Groningen, ideaal. De koks zijn bezig in de open keuken, het ruikt naar Italië, en dan staat er voor je het weet zo'n heerlijke pizza voor je neus. Ik nam die van het dagmenu, met de speciale mozarella. Heerlijk. Toetje en verse koffie toe.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pizzeria La Gondola met het openbaar vervoer


Lemmer, Pampusstraat 210 meter
42
47
Lemmer, Pampusstraat 240 meter
42
47
Lemmer, Urkerstraat 390 meter
42
47
Lemmer, Urkerstraat 450 meter
42
47

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid