facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Il Forno

Info

Sinds juli 2017 is Pizzeria Il Forno aan de Touwslagersbaan 2a in Wijchen het adres voor lekkerste Italiaanse houtoven pizza's.



"Steenoven pizza's & Italiaanse keuken"
Adres: Touwslagersbaan 2a, 6602 AK Wijchen
Telefoonnummer: 0620861763
Stad: Wijchen
Route: Touwslagersbaan 2a
Postcode: 6602 AK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizza Pasta Pizza Pasta 45 meter Ontzettende gastvrijheid in een gezellige sfeer. Vandaag met mijn dochter geluncht. ...
Domino's Pizza Wijchen Domino's Pizza Wijchen 51 meter 2 van de 3 pizzas waren oké, 1 pizza was veel te klein. We hadden een Italian besteld...
Pizzeria Zuid Pizzeria Zuid 851 meter Een prima pizzaria. Wij rijden hier speciaal vanuit Grave heen om af te halen en dit ...
Pizzeria Mamma Mia Alverna Pizzeria Mamma Mia Alverna 2 km Fantastische Margaritas, de pizza’s dan! Kan me na meermaals besteld te hebben niet v...
Recensies
Prima voorgerechten en pizza’s zéker niet uitmuntend, maar €18 voor een pizza carpaccio in Wijchen off all places haha is echt belachelijk. De meiden in de bediening hebben nog het nodige te leren zoals tafels schoonmaken voor nieuwe gasten, nieuwe gasten niet het bestek geven wat nog op tafel ligt van voorgaande gasten, lege flesjes weghalen van tafel… Aan opruimen/schoonmaak lijkt sowieso weinig aandacht te worden geschonken; de hele zaak oogde smoezelig en het stikte er van de vliegen. Al met al een matige ervaring en geen tweede bezoek waard.
Het was eerst Il Forno, nu Sergio's. Waar het vroeger eerder een, goede, pizzeria was is het nu een kwalitatief hoogstaand Italiaans restaurant geworden. Een andere sfeer, goede, authentieke gerechten met een moderne sfeer. Alles vers, zelf gemaakt of uit Italië gehaald. Denk aan verse Porchetta, zwarte truffel, kreeft. Combineer dit met aardig personeel en een goede gastheer en je hebt een leuke avond. De gerechten kunnen wellicht wat langer duren, maar de kwaliteit van het eten is het meer dan waard. Als ik wat feedback zou moeten geven is dat de wijn kaart klein en beperkt is, maar de prosecco alsook de Soave die we dronken waren lekker. Al met al een restaurant wat Wijchen nog niet had, en miste. Het is een goede toevoeging aan het al maar completer wordend culinaire aanbod van het dorp. Dank, we komen graag terug! FYI, je kan hier ook pizza's afhalen.
Vandaag met een groep mogen eten. De sukade was erg lekker, beetje zout, maar goed op smaak. De Tokai wijn is heerlijk. Vooraf waren de garnalen lekker en ook de champignonnenbouillen is erg goed op smaak. Desserts zijn prima. Het mindere van deze tent zit hem in de enorm lange tijd dat je zit te wachten. We zaten er om 18.00 uur. Om 18.30 de bestelling doorgegeven. Om 20.45 hadden wij het hoofdgerecht pas. Ook is er van tevoren gevraagd of er vegan gerechten mogelijk waren. Dit werd positief beantwoord. Bij het doorgeven van de bestelling ook duidelijk gevraagd wat er vegan was en dit besteld. De champignonnenbouillon met pasta en de pasta tartufo besteld. Over de pasta zat kaas. De pasta in de bouillon had waarschijnlijk ei. Als de bediening en de kok het verschil niet weten tussen vegan en vegetarisch dan vind ik dat toch niet netjes. Voor ons is het een bewuste keuze, daarom vragen wij al bij reserveren wat er mogelijk is. Wat als er een allergie in het spel was?
Gisteren daar pizza gegeten. Erg weinig beleg en smaak. De pizza was maar voor 75% belegd dus ruim op de buitenrand niets. Weinig keuze aan bier en wijn en erg duur. Had toch wel wat beters verwacht voor bijna 20 euro per pizza. Was de eerste en ook de laatste keer. Er zijn veel betere in Wijchen.
II Forno Wijchen. Zijn er afgelopen zaterdag geweest, gezellig met de familie. Weet eigenlijk niet zo goed wat ik ervan moet schrijven. Eerste indruk was, het is rommelig, druk, tafel die we hadden was vlak bij de keuken. Waar ook de afhaal was, geen gelukkige optie, je zit niet rustig, nee niet echt. Dan het eten, want daar kwamen we voor. Het voorgerecht was heerlijk, heel lekker brood met zongerijpte tomaatjes. Hoofdgerecht, we hadden allemaal pizza, iedereen vond deze lekker, krokante rand, maar iets te dunne bodem die wat vochtig was. Wel heel goede wijn gedronken en ook het nagerecht was heerlijk. Dus totaal ! Lekker gegeten, maar het geheel, inrichting kaal zitplaatsen geen kapstok!! viel het ons een beetje tegen. Maar we gaan zeker nog een keer terug, misschien andere zitplaats, andere tijd ?!? Il Forno verdiend 2e kans.
Heerlijk gegeten! Sinds de nieuwe naam veel meer keuze kwa gerechten. Pizza’s , pasta’s en zelfs vlees en vis. Super mooi bord opgemaakt met verse ingrediënten. Ook de inrichting en uitstraling aan de buitenkant maakt het zo veel knusser en gezelliger. Wij hebben echt genoten van het lekkere eten en de bediening van de het vriendelijke personeel!!
Helaas, wat een domper. Na ruim 50 minuten nog geen eten. Andere tafels kregen het zelfs eerder. Tevens een haar in het voorgerecht. Wat een domper. Dan nog zeggen kun je niet wachten en de pizza mee nemen. Nou nee, echt een teleurstellende ervaring.
De beste plek voor pizza in de verre omgeving, volgens ons! Goed gerijpt deeg waardoor een extreem luchtige rand maar altijd met een dunne binnenkant. Belegd met de beste ingrediënten en dat proef je!
Lekkere pizza, leuke bediening en mooie plek om te zitten. Echt een aanrader als je op zoek bent naar lekkere pizza Eten: 5/5
Goeie pizza’s! De bodem op zich al is lekker. Rijkelijk belegd ook. We hebben het dit keer thuis laten bezorgen, was nog goed warm. Betalen kon onder meer via een Tikkie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid