facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Grillhouse Picasso

Pizzeria Grillhouse Picasso

Info

Voor de lekkerste pizza's, shoarma schotels en spareribs van Gemeente Dronten moet je bij Pizzaria Grillhouse Picasso zijn!

Geschiedenis

Picasso bezorgt u met ongeveer 45 minuten thuis overheerlijke salades, pizza's ,shoarma,grillgerechten pasta's en spareribs.

Pizzeria Picasso bezorgt in Swifterbant,Dronten,Biddinghuizen en buitenwegen. Bezorgkosten bedragen € 1.50 voor binnen Swifterbant,2,50 buitenwegen,Dronten west 3,- Dronten centrum 3,50, Dronten zuid 5,- Biddinghuizen 5,-

Pizzeria Grillhouse Picasso kunt u bellen op 0321-321263

NIEUW: HOTWINGS en KAPSALON SHOARMA EN KIP!!!!!


Bestel en betaal nu ook je Picasso bestelling via www.thuisbezorgd.nl !



"Begin 2022 is ons restaurant volledig verbouwd, we verwelkomen je graag op deze nieuwe locatie.We serveren onze recepten al 20 jaar vol passie. Pizza, pasta's of Boerenschotels, alles is volgens traditioneel recept."
Adres:
Telefoonnummer: 0321321263
Stad: Swifterbant



op zoek naar gerelateerd: Shoarma Swifterbant, Pizzeria Dronten, Eten bestellen Swifterbant, Chinees Swifterbant, Swifterbant restaurant, De Meiden Swifterbant
Recensies
Vanavond eindelijk na zo’n 23 jaar m’n belofte om een zuurkool pizza te eten bij Pizzeria Grillhouse Picasso als ik zelf zuurkool meenam ingelost! Was zeker een aanrader! Toen ik bij Groenteboer Hopman in Dronten werkte leverden we groenten bij Stromboli Dronten waar de eigenaar van Picasso toen werkte als kok, na het brengen van de bestelling zei ik gekscherend heb je ook een pizza zuurkool? Toen zei hij als jij zuurkool meeneemt dan maak ik een pizza voor je! En vandaag was de dag ! Bedankt! Was erg lekker! Een aanrader!
Soms kun je kort zijn: GEWÉLDIGE Pizza!!!! Zo hoort ie te zijn, dunne knisperige licht krokante bodem van vers deeg met kruimelig laagje erover en verse vulling. Mijn vrouw had een gebakken Entrecote in 1 woord TOP hier kan je prima eten. een Hele gastvrije jonge crew en eigenaar. Super fijn! Wij blijven terugkomen! Speciale dieetwensen: En ook hier prima te eten voor mensen met een allergie!
Gebakken aardappeltjes waren gefrituurd . Veel te vet en smakeloos. Ik had mixed grill en het vlees was gedeeltelijk zwart verbrand. Ga er nooit meer eten
Erg lekker gegeten. Goed Italiaans restaurant. Etentje gehad met grote groep, was in buffetform. Zalm en kip in heerlijke sauzen. Je proeft dat het allemaal zelf gemaakt is.
Lekker gegeten,calzone pollo en mijn man een vlees spies. Fijn dat wij buiten konden eten.De bediening was een gezellig en gastvrij.Eten: 4/5
Gisteren waren wij 50 jaar getrouwd. Een aantal maanden geleden hebben wij besloten om hier te gaan eten met de familie. wij zijn samen met de eigenaar om tafel gaan zitten en hebben besproken wat wij zouden willen eten. en dat was allemaal mogelijk. die avond zou hij voor ons reserveren zodat wij gewoon als familie daar gezellig samen konden zijn. Dus gisteravond 19-12-2019 zijn wij met z'n allen naar Picasso gegaan om daar te eten. Wauw ik kan niet anders zeggen dan dat het fantastisch was. De eigenaar is een geweldige man zo warm en vriendelijk en het personeel wat er die avond was ook helemaal geweldig. Ik weet dat hij ook nog andere meisjes heeft op andere dagen en daar hebben wij ook al hele fijne ervaringen mee gehad. Heel hartelijk bedankt voor deze zeer geslaagde avond. Het smaakte allemaal heerlijk en iedereen heeft heerlijk gegeten. Zeker een aanrader ook voor privé etentjes. Toppie zijn jullie.
Ondanks de drukte vlot en vriendelijk bediend en lekker gegeten. Pizza’s zijn goed en allemaal voor een eerlijke prijs. Top! Wij komen zeker nog eens terug!
We waren met 30 man dus de pizza duurde even. Maar leuke tent en aardig personeel. Ik vond de pizza bodem een beetje dun maar de topping was lekker.Eten: 4/5
Een calzone besteld op de woensdag de calzone was 7€. Prima restaurantje om even snel te eten. De toiletten waren schoon en lagen dames producten in de dames toilet.
het eten was lekker en er werd ook rekening gehoudem met ons hondjeEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid