facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Francesco

Pizzeria Francesco

Info

Afhaalpizzeria. Ambachtelijk gemaakte pizza's met verse producten

Geschiedenis

Geopend wo t/m zo van 16:00-22:00 uur.
Wij maken uw pizza's zelf en vers. Dat kan betekenen dat u soms even moet wachten. We raden u aan om uw bestelling tijdig door te geven, zodat wij de pizza's kunnen leveren op het moment dat u wenst.



"Emily Hegarty maakt alle pizza's met de hand. Iedere dag worden ze vers gemaakt. Buiten de kaart om is het een aanrader om een Emily Special te nemen. Iedere maand maakt Emily dan een extra lekkere pizza.Pizzeria is u graag van dienst, maar vaak is het druk. We raden u daarom aan om zo vroeg mogelijk te bellen. Dat kan al vanaf 15:30 u. Wij hebben geen PIN maar u kunt mobiel overmaken met uw bankapp of vragen om een TIKKIE."
Adres: Kerkstraat 75, 3291 AK Strijen
Telefoonnummer: 078-6744915
Stad: Strijen
Route: Kerkstraat 75
Postcode: 3291 AK


Recensies
Vriendelijk personeel. Pasta carbonara was echt heerlijk. Grote portie. Eerlijke prijzen. Pizza's waren lekker qua smaak maar helaas wat te hard gegaan. Gratis stokbroodje bij bestelling gekregen
Super lekkere pizza's de beste allertijden!!Eten: 5/5
Goeie pizza Royaal belegd en met kruiden erover
Zeer aangename ervaring. Een rustieke pizza van kwaliteits deeg, de randen waar sommige mensen erg kieskeurig over kunnen zijn zijn niet uniform waardoor ze soms luchtig en soms krokant zijn. En dat is in alle opzichten een voordeel! De pizza's zijn rijkelijk belegd wij hadden de Pizza Grizzly, maar de verhouding tot de aangenaam dunne krokante bodem was perfect. Dikke aanrader voor iedere pizza-liefhebber.
gewoonweg de lekkerste pizza die ik ooit gegeten heb,zo lekker vind je m nergens ...verser dan vers bestaat niet ..heerlijk !
Heerlijke pizza's!! Elke dag wordt het deeg vers met de hand gemaakt, verse vlees & groentenfruit gesneden en wordt er verse knoflooksaus gemaakt. Wel 1 minpunt moet ik helaas er bij vermelden als je hier 1x je pizza haalt: Door al die verse ingredienten & tientallen jaren ervaring van pizzabakker/pasta maker Emily proef je pas écht het verschil met de, laten we zeggen, grote keten concurrenten. Die pleur je voortaan het liefst de prullenbak in, wat een karton in vergelijk! Je kan niet anders meer vanaf dat moment
Wachttijd was rond de 45 minuten op een vrijdagavond, dus dat lijkt mij prima. De pizza zelf was boven verwachting. Misschien een kwestie van smaak maar ik heb nog nooit een pizza gekregen die er zo goed uit zag. In de oven zou ik 'm er ook uithalen bij deze tint. Niet te licht, niet te donker. Lekker bakje knoflooksaus er bij. Je kunt niet pinnen maar wel ter plekke een bankoverschrijving maken. Daarom geen 5 sterren.
Bij Pizzeria Francesco genieten we altijd van een heerlijke verse pizza. Van te voren bestellen betekent op een afgesproken tijd ophalen. En dan zijn de pizza's altijd klaar en heerlijk warm. Heerlijk!!!!
Altijd lekkere pizza.
Altijd heerlijke pizza's en vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid