facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Da Luigi

Pizzeria Da Luigi

Info

Bij Pizzeria “Da Luigi” waant u zich direct in Italië. De geur van versgebakken pizza’s, een roodwijntje van het huis en het Italiaanse geschreeuw.

Adres: moonslaan 15, 6026 EH Maarheeze
Telefoonnummer: 0495-592414
Stad: Maarheeze
Route: moonslaan 15
Postcode: 6026 EH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Sphinx Maarheeze Restaurant Sphinx Maarheeze 290 meter Met het gezin hier geweest eten vandaag ! Wij zijn er zeer over tespreken wat een le...
Recensies
In een woord: geweldig!!! Meerdere keren in Italië geweest maar de pizza van Luigi staat toch echt op nummer 1! Ook de tiramisu is hemels. Een ontzettend leuke ervaring als je niet verwacht binnen een kwartier eten te hebben.
Heerlijke pizza's betere vind je niet in de regio. Enig minpunt is dat telefonisch bestellen niet mogelijk is. Als je vanaf Weert al naar Maarheeze wilt rijden om pizza te halen zegt dat zeker iets over de goeie kwaliteit van de Pizza's. Maar je hebt geen zin om dan voor een verrassing te komen staan van hoe druk het is en hoe lang je moet wachten.
Ik las de reviews en ik dacht: “Beste pizza ooit” Dat zal wel meevallen, pizza’s zijn toch altijd lekker en smaakt toch hetzelfde?! Dat dacht ik, tot dat ik hier ben geweest. We kwamen binnen en er werd gelijk een glaasje wijn aangeboden, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Wijntje was op, of ik er nog eentje wilde. De gastvrijheid is daar uitmuntend! En dan heb ik nog niet gesproken over de smaak van de pizza. Het was héérlijk, zonder te overdrijven. Mijn complimenten. Zeker het geld waard.
Damm.... wat een ervaring!!! Eet veel buiten maar deze blijft hangen !!! Mijn lieve vriendinnetje had hierover gehoord, dus wij erheen . Komen bij oude woonboerderij waar achterin een pizza oven is gebouwd. Staat vol met afhalen klanten wij twijfelen of we willen wachten , zegt klant binnen valt mee de wachttijd, dus wij naar binnen. Komen binnen en krijgen meteen goed glas rode Italiaanse landwijn in ons hand gedrukt . Bestellen en idd het gaat snel . Weinig zitplekken maar er komt er gelukkig twee plekken vrij . Pizza komt na ongeveer 15 minuten en wat voor een , gewoon beter dan beter ! Echte Italianen en zeer gastvrij . Na het eten moet ik naar het toilet en mag door het woonhuis naar hun Prive toilet en moet langs oma die spellletje speelt met kleinzoon . Zo gastvrij en daarnaast super lekker !! Bij afrekenen blijken de wijntjes van het huis te zijn! Echt mensen ga deze ervaring aan en hoop dat je even sprakeloos bent dan ik en mijn vriendin ! Top tent !!!
In eerste instantie hadden we even onze twijfels. Afhaalrestaurant waar je niet telefonisch kan bestellen, niet kan pinnen en van buiten leek het meer een stamkroeg. Eigenlijk wilde er omkeren. Maar toch maar naar binnen gegaan en wat een vriendelijke mensen complimenten voor Maarheeze en vriendelijk personeel. Heerlijke pizza gegeten super belegt. Ook een wijntje bij binnenkomst en zelfs een fles wijn bij het weg gaan echt leuk dat soort dingen. Houtskool oven pizza ik vind ze heerlijk maar wel soms een zwart randje. Eigenlijk vond ik het door de nadelen net geen 5* maar de voordelen en vriendelijkheid gaven de doorslag.
De Pizza's bij Da Luigi zijn veruit de beste in de regio. Pizza's worden in een houtgestookte steenoven gebakken, en tijdens het wachten krijg je meestal een lekker glas rode wijn aangeboden. Ben je in de buurt Maarheze en omgeving dan is het zeker de moeite waard om bij Da Luigi een pizza te bestellen en af te halen.
Op aanraden hier een een pizza gaan halen. Allemaal leuk en aardig maar één keer en nooit meer. 28 EURO betaald voor twee pizza's. Normaal heb ik geen probleem om veel geld te betalen voor goed eten maar helaas trof ik een halve pizza aan in de doos. Tevens knoflooksaus besteld maar ik werd verzekerd dat het al over de pizza gedaan was. Bij het openen van de doos dus een mini pizza zonder knoflooksaus. Erg jammer
Een authentiek stukje Italië in Brabant! Heerlijke rijk belegde pizza's uit een hout gestookte oven. Een glaasje wijn voor tijdens het wachten en altijd een gezellig gesprek met Luigi. Als het lekker weer is kun je er ook buiten aan de picknicktafels eten onder de notenbomen. Absolute aanrader, wij rijden er graag een stukje voor!
Ik woonde vroeger in Maarheeze en kwam daar al toen ie nog maar net begonnen was. Daarna was pizza eten eigenlijk altijd een teleurstelling, behalve als ik weer bij Luigi was! Ik hou niet van overdrijven maar hierbij de uitzondering op de regel: Beste Pizza's Ter Wereld. Tegenwoordig kun je ook ter plekke je lekkernij op peuzelen, buiten of aan een gezellig knus tafeltje binnen. Er heerst eigenlijk altijd wel een gezellige sfeer dus zeker aan te raden. 5*
Heerlijk de Pizza's van Luigi. Keuze uit ruim 50 verschillende Pizza's En het wachten op de bestelling .... of bij het consumeren ter plaatse .. in beide gevallen kan dit onder het genot van een glaasje Italiaanse rode wijn. Dit glas wijn is inclusief bij de pizza.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid