facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Breeje Durp

Pizzeria Breeje Durp

Info

De lekkerste pizza's, pasta's, kapsalon en pannenkoeken van regio Westland!? Die vindt u bij ons!
Pizzeria Breejedurp!

Adres: Marktplein 33-38, 2691 BV 's-Gravenzande
Telefoonnummer: 0174442269
Stad: 's-Gravenzande
Route: Marktplein 33-38
Postcode: 2691 BV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
New York Pizza 's-Gravenzande New York Pizza 's-Gravenzande 103 meter Belachelijke zaak! Jonge lui die niks kunnen. Personeel is onbeleefd 2 uur gewacht om...
Domino's Pizza s-Gravenzande Domino's Pizza s-Gravenzande 232 meter We hebben 1,5 uur zitten wachten op een bestelling van slechts 2 pizza's, een paar st...
Recensies
Ik ben geschrokken, € 37,50 voor 4 broodjes kip döner, twee patat, een bakje sambal en een extra bakje knoflooksaus. Het was niet vies, het is de döner die vrijwel overal wordt gebruikt. Alleen 1 euro voor een bakje sambal. Normaal gezien zit er toen saus bij??? Dan ook nog bezorgkosten. Ik wens jullie veel succes, maar voor mij niet meer bij jullie.
Altijd goed eten, heerlijke pizza's, vriendelijk bediening
Familie pizza besteld erg droog en voor 18 Euro mag je toch wa el wat meer verwachten. Er zat ook gewoon niks op. Niet lekker. Jammer , vaak besteld maar nu ben ik er klaar mee.
Zo lekker. De pizza is al bijna op. Extra oregano erbij gekregen. Super lekker!
Lekker eten, goede prijs vriendelijke bediening
Het eten was echt niet lekker, we hadden 3 pizza,s en een shoarma schotel en 2 pitta kaas. Na 2 happen is alles in de prullenbak geëindigd. 3 mensen nu met buikkrampen. De bestelling was ook niet kompleet. Dit werd wel snel opgelost. Op de bezorging is er niks op aan te merken. Daar was niets mis mee, en ze waren snel. Mischien iets meer aandacht aan je gerechten besteden. Ipv zo snel mogelijk je bestellingen uit de deur te werken. Heel jammer maar voor ons geen Breejedurp meer.
Het eten is vers en goed bereid. Over smaak valt te twisten en daar wringt de schoen. Je pizza kan je alleen af kruiden met peper en zout. De spaghetti bolognese ook. Erg oppervlakkig van smaak. Hebben wat ideeën uitgewisseld. Hopen dat dat het verschil gaat maken.
Gastvrij en tot in de puntjes verzorgd restaurant waar de nette bediening nog plezier heeft in hun werk. En dat merk je in alles terug. Netjes opgemaakte borden met een constante kwaliteit van eten. Geen wonder dat het restaurant meestal vol zit ! Want alles is lekker wat ze in huis hebben. We gaan er elke keer weer met veel plezier naar toe.
Twee pasta’s besteld : Pasta shoarma en pasta salmoni , pasta salmoni was lekker maar wel erg overheersend, pasta shoarma viel niet in de smaak de saus was erg flauw. Kruidenboter van het stokbrood was erg zout ! Al met al was het eten wel goed heet en werd snel bezorgt.
Vanavond eten besteld en gekozen voor een aangepaste bezorgtijd. Het eten stond voor de deur, 45 minuten voor de afgesproken tijd. Ik heb gebeld en de situatie uitgelegd. Het eten mocht mee terug met de bezorger, en wordt opnieuw bezorgd op de afgesproken tijd. Heel goede oplossing!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid