facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzaria Onur

Pizzaria Onur

Info

Pizzeria onur



"Welkom bij grillroom Onur. Wij zijn gevestigd op de Herculeshof, 31 te Maastricht. Wij zijn geopend van dinsdag tot zondag van 16.00 uur tot en met 22.00 uur. Groet, team Onur Daalhof."
Adres: grootschoterweg 114a, 6023AV Budel-Schoot, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0495497607
Stad: Budel-Schoot
Route: grootschoterweg 114a
Postcode: 6023AV



op zoek naar gerelateerd: Pizzeria Onur
Recensies
Dat broodje kebab was wel heel slecht. Broodje was slap, groentes waren meeverwarmd, alles was flauwtjes, broodje viel uit elkaar. Het leek of het hele broodje opgewarmd was in de magnetron. Erg jammer
Vriendelijk personeel...lekker shoarma onur met goede smaken..lekkere knapperoge frietjes broodjes mischien in t vervolg los bijdoen,nu was t broodje shoarma erg nat en moeilijk met de handen te eten zonder te kliederen.lekkere knoflooksaus en prima op tijd gelevert terwijl t nog warm was!!!
Er is een andere frituur kortbij in de buurt genaamd Happy Frites. De bediening is langzaam. We hadden hier een pizza besteld, en daar waren ze duidelijk niet op voorbereid. De oven moest worden opgewarmd, het deeg nog uitgerold... En dát duurde lang. En daarna nog de pizza bakken.
Personeel is altijd vriendelijk. Het eten altijd dezelfde betrouwbare kwaliteit; ik heb er een heerlijke kapsalon gegeten.
Altijd even vriendelijk. Prima prijs kwaliteit verhouding dus zeker een bezoek waard
Beste kapsalons van Maastricht en omstreken. Het personeel is altijd heel erg vriendelijk en word snel geholpen.
Heerlijke gerechten , hygiënes en prijs kwaliteit
Beste pizza in Maastricht Jammer dat jullie niet op thuisbezorgd staan
Heerlijk eten en goed verzorgt,en altijd vriendelijk onthaal.
Ik heb eten ontvangen die kleine man zo verschrikkelijk gezicht ik was zo bank hij kijkt raar naar mij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid