facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzaria onur

Pizzaria onur
Adres: walstraat 5, 7061ca Terborg
Telefoonnummer: 648308569
Stad: Terborg
Route: walstraat 5
Postcode: 7061ca


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00
Zondag: 11:00 - 22:00

Recensies
Voedselvergiftiging. Dan eet je wat van hun in de avond, de dag erna ben je misselijk en heb je enorme maagkrampen. Afraden vieze tent
We hadden 2 kapsalon bestel, waarvan het vlees erg dun en koud was. Ook kregen we weinig vlees voor het geld. De zaak zelf was aardig vies en niet echt gezellig. Het was ook aardig koud binnen. Dus voor ons was dit dus 1 keer en nooit meer.
Bestelling keurig op tijd en de pizza's waren heerlijk
bedrogen raad kippenvlees niet aan en het moest doner zijn, er zouden paddenstoelen zijn, er was er niet eens één Ik raad het niet aan!!!!
Beste Turkse pizza met doner van terborg en omstreken
Geen patat voor 3 personen bij de familie snack terwijl dat erbij hoort, champignons in de kapsalon terwijl we via de thuisbezorgd opmerkingen hadden aangegeven dit niet te willen niet goed overgekomen ? Patat zou 20 minuten later geleverd kunnen worden nee dankjewel want we willen nu eten . Lahmacun besteld met kaas gekregen zonder kaas. Het excuus; We hadden het een beetje druk mevrouw. Ter compensatie wel €5 terug.
Ik heb besteld via thuisbezorgd.nl daar heb ik bij opmerkingen gezet graag 4x knoflooksaus. Ook heb ik voor de zekerheid naar de zaak gebeld. Een mevrouw zei dat dat geen probleem was en dat ze het in de gaten zou houden. Nu is er bezorgd, met 1x knoflooksaus. Ze kunnen niet lezen en komen hun beloftes niet na.
Via thuisbezorgd besteld om 18.15 rond 18.50 gebeld waar de bezorging bleef 2 min later kwam de bezorging en ze hebben geen wissel geld terug
Het is niet alleen een sfeerloze tent grote keukenrollen op de tafels en een kleine afvalcontainer in de zaak, het is eigenlijk te gek voor woorden, maar toch de echt de dagelijkse praktijk daar, maar het eten is ook erg matig. Het zijn niet eens onvriendelijke mensen, maar ze hebben er niet bepaald kaas van gegeten. Ze zitten een beetje op hetzelfde bedroevende niveau als bijvoorbeeld Kozan in Ulft. Holiday Terborg en Diva's Ulft zijn echt vele malen beter.
Broodje doner geen Turks brood helaas en voor dat geld erg weinig. Weinig keus in sausjes
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid