facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzaria Oase

Pizzaria Oase

Info

Pizzaria Oase Bellingwolde

Adres: hoofdweg 144, 9695 AR Bellingwolde
Telefoonnummer: 0597 - 530030
Stad: Bellingwolde
Route: hoofdweg 144
Postcode: 9695 AR


Recensies
Prima eten te bestellen, kan bezorgt worden maar dan kan het even duren , heeft liever dat je het komt ophalen. Eerst even bellen en dan ruim de tijd nemen .
Wat is dit? Al het beleg is op een hoopje gelegd in het midden, en het glijd er zo af. Hij smaakt ook echt naar kots, om te kokhalzen. 1 ster is teveel voor wat ze hier neerzetten
Via de app een bestelling gedaan. Even later word ik gebeld door een boze eigenaar waarom ik via thuisbezorgd bestel en niet via hun eigen website. Hij klonk behoorlijk kwaad en liet me weten dat het deze keer nog bezorgd zou worden, maar ik in het vervolg alleen via de eigen website mocht bestellen. Mijn bestelling werd door iemand anders bezorgd, deze man was overigens heel vriendelijk en zou ik absoluut meer sterren hebben gegeven. Maar helaas zal ik hier in het vervolg geen eten meer bestellen als ik op zo een manier door de eigenaar word aangesproken.
Slechte service hier! Online besteld via hun eigen website, aangegeven dat ik met €50 contant wilde betalen was een keuze, vooraf betalen of ter plaatse via pin of contant. Helaas was ik mijn portemonnee vergeten en vroeg of ik met pin mocht betalen. Kreeg een hele tirade over me heen, dat de pin zo duur was en dat iedereen via Thuisbezorgd bestelt. Ging nergens over, ik snap dat dit vervelend is, maar om zo tekeer te gaan slaat nergens op. Had beter weer weg kunnen gaan; want het eten was niet top. Jammer dat jullie niet snappen dat een slechte ervaring duurder is dan een vriendelijk woord. Zo ga je niet met gasten / klanten om!!
Vriendelijk personeel en heerlijke pizza’s
Hier laatst pizza's besteld. De bezorging duurde erg lang en eigenaar was erg onvriendelijk. De pizza's waren niet lekker en of te veel beleg of helemaal niks voor de rest smaakloos. Volgende keer eet ik wel een kartonnen doos met kaas, smaakt precies het zelfde.
Super vriendelijk personeel, en het eten is helemaal toppie. Vooral de spareribs zijn overheerlijke.
Het eten was prima, alleen de sfeer ontbreekt wat betreft aankleding, geen muziek, geen kaarsje, erg fris 15,5'C er hangt een thermometer, verlichting etc.
Om 17.15 uur bestelling geplaatst, 18.50 werd er eindelijk bezorgd. De tosti's voor de kinderen waren bijna zwart aan 1 kant en ook de shoarma was hard en veel te donker van kleur. Dit was niet de eerste keer dat ik lang moest wachten, normaal is het eten prima, maar na vandaag bestel ik hier niet weer!!!!!
Lekker gegeten spareribs zeker een aanrader super vriendelijk personeel .leuk meisje achter de bar vriendelijk en beleeft weet waar ze het over heeft top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid