facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzaria Maxima

Pizzaria Maxima

Info

Woensdag Pizzadag

Adres: Hoogstraat 2, 6065 BC Montfort
Telefoonnummer: 0475 543177
Stad: Montfort
Route: Hoogstraat 2
Postcode: 6065 BC


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 01:00
Dinsdag: 16:00 - 01:00
Woensdag: 16:00 - 01:00
Donderdag: 16:00 - 01:00
Vrijdag: 16:00 - 03:00
Zaterdag: 16:00 - 03:00
Zondag: 16:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Montfort pizza
Recensies
Gewone mensen die echt heerlijke pizza's maken. Vriendelijke ontvangst en drinken zelf uit de vitrinekast gehaald. Even vragen om glas. Meestal bezorgen ze via Thuisbezorgd.nl wat weer provisie kost. De pizza's zijn volledig bedekt en goed van smaak. Gezien de kostprijs en de kwaliteit is dit de beste uit de omgeving. Bijna 5 sterren.
Omdat alle restaurants zo ongeveer op maandag dicht zitten in Montfort bij de pizzeria naar binnen en daar lasagne besteld. Ik heb nog nooit zulke slechte lasagne op, bijna geen saus en vlees en alleen maar lasagne bladeren. Droge bedoening die ook nog eens zat vastgekoekt. Daarnaast moest ik ook nog eens de vliegen van mij af slaan. Hmm ik ben bij de buren nog maar een frikadel speciaal gaan halen, die smaakte daarna dubbel zo lekker.
Pizza gegeten, bodem voldoende. Eigenaar doet zijn best.Verwacht er niet teveel van.Eten: 3/5
Helemaal k*t !!! Nog nooit zo slechte service en eten gehad. Bijna 3 uur op t eten wachten en als je belt telkens smoesjes dat ze onderweg zijn. Eindelijk komen ze brengen dan heb je aangebrande Bende en taaie zooi.. t is dat je ster moet geven maar deze is t zeker niet waard.
Nou.....dit keer was het helemaal geweldig! Snel bezorgd en de kwaliteit van de pizza's was niets op aan te merken.....toppie!!!
Eten was lekker en genoeg! Bediening had een taalbarriëre Sfeer was zeer koudEten: 5/5
2 pizzas besteld van 14,50 we wonen zowat om de hoek en is 1 euro bezorg kosten de bezorger vroeg 20 euro. Ik vroeg naar het bonnetje deze had hij niet en de pizzas waren zogezegd duurder geworden. De topping die op de pizzas moest zitten was ver te zoeken. Voor we de bestelling kregen hadden we gebeld en werden tot 2 keer toe opgehangen. Zeer onvriendelijk. De pizzas zaten ook helemaal onder het vet en de olie en voor ons een no go meer. Zeer zonde. We hadden na de bestelling terug gebeld om te vragen waarom het zo duur was en kregen alleen maar gescheld te horen en dat we dan maar niet meer moesten bestellen.
Besteld vandaag,snelle levering maar daar is ook alles mee gezegd. Shoarma hot schotel besteld, totaal geen kruiden en zeker niet hot. En niet eens salade nij mijn schotel. Gewoon slecht en smakeloos
Heerlijke pizza gehad.Eten: 5/5
Eten besteld 2 uur gewacht en geen eten ontvangen daarna bel ik neemt niemand meer op slechte zaak nooit mee gemaakt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid