facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizza Service

Pizza Service

Info

Het Team van Pizza-Service heet u van harte welkom in ons gezellige restaurant of ons zonovergoten terras op het bruisende Bellamypark.

Geschiedenis

Al meer dan 25 jaar het vertrouwde adres voor de beste Pizza! Ruime keuze aan ovenverse pizza, smakelijke pasta's en verrukkelijke vleesgerechten voor een gezellig avondje uit of comfortabel bezorgd aan huis of kantoor !

Producten

pizza's en pasta's

Adres: Bellamypark 10 , Vlissingen 4381 CJ, NL
Telefoonnummer: 0118 417 727
ln.ecivres-azzip@ofni
Stad: Vlissingen
Route: Bellamypark 10
Postcode: 4381 CJ


Openingstijden

Maandag: 16:00-22:30
Dinsdag: 16:00-22:30
Woensdag: 16:00-22:30
Donderdag: 16:00-22:30
Vrijdag: 12:00-22:30
Zaterdag: 12:00-22:30
Zondag: 12:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: pizza service mechelen, pizza service castricum, pizza service menu, pizza service velserbroek, pizza service antwerpen, pizza service ijmuiden, kortingscode pizza service, pizza service beverwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lungo Mare Lungo Mare 83 meter Al meerdere malen geweest. Eten is altijd goed. Fijne bediening.. Aanrader voor heerl...
Recensies
Eerste ervaring = goede ervaring ! Omdat alle afhaallocaties in Dishoek dicht waren, pizzeria gezocht via Google en uitgekomen bij Pizza Service Vlissingen. Besteld rechtstreeks via de eigen website van Pizza Service. Er staat een hele uitgebreide menu kaart + tijd indicatie aflevering op de website. Het bestellen via website is een heel makkelijk en simpel met netjes een bevestiging via de e-mail. Extra opmerking toegevoegd met verzoek om even te bellen voor vertrek, want we zitten op het strand. Telefoontje volgde netjes 20 minuten later. Aardige en vriendelijk meneer. De bezorger was net aangekomen op de afgesproken plek, toen we aankwamen. Super vriendelijke bezorger. Pizza en pasta zijn netjes warm aangekomen. Pizza normale fatsoenlijke grote, niet vet, goede bodem + beleg en prima van smaak. Pasta penne bolognese met halve warme kruiden boter baguette erbij goed van smaak en met netjes vorken erbij. Super tevreden en lekker! We bestellen hier zeker weer, wanneer we zin hebben in pizza/pasta! Dank jullie wel !
Een heel onvriendelijke man,kan geen lachje vanaf ,totaal geen respect voor zijn klanten. Ook vast niet geleerd om dank je wel en aub te zeggen Bij het betalen werd gewoon niks gezegd,hup je pas op het pinapparaat en moest je zelf maar achterkomen hoeveel je moest betalen Meneer moet nodig leren fatsoenlijk te doen tegen zijn klanten,voor ons reden om nooit meer daar te eten
Wij hadden vandaag 2 pizzas ter plekke besteld voor take away. Wij hadden enorm veel zin in een lekkere pizza. De menukaart bracht ons veel hoop tot we een bankje hadden opgezocht en de pizzadoos open maakten. We hadden een pizza vesuvio en pizza venezia. Ze zagen er echt slecht bereid uit. Ik zou gekruid rundvlees moeten hebben op mijn pizza maar die was vrij weinig te vinden en wat ik vond was aangebrand. Ook zouden er spaanse pepers en pepperoni pepers op moeten liggen maar het enigste wat ik wel vond was enorm veel kaas. Pittig was ie verre van! En dan zal ik het nog maar niet hebben over de pizza venezia. Daar waren gewoon complete stukken tomaten opgegooid. Denk dat de bereider geen zin had om een fatsoenlijke pizza te maken. De eigenaar was ook zeer shagerijnig. Had niet echt veel zin om te werken volgensmij. Voor mij nooit meer. Ik bestel nog liever een pizza bij domino's die smaken tenminste wel goed!
Ten eerste, wist niet dat een vlieg ook onder de pizza toppings viel. Ten tweede 6 plakjes ham op 1 stukje pizza en op de andere geen. Ten 3e het is niet eens gaar. Bestel hier a.u.b nooit en dan ook echt nooit meer.
Aanrader! Heerlijke pizza's met bodem van vers eigengemaakt deeg en verse ingrediënten. Leuk terras en boven ook gezellige zitplaatsen. Speciale dieetwensen: Er wordt goed rekening gehouden met allergieën.
een van de weinige waar je aan een pizza een maaltijd hebt, en met veel meer smaak als de grote ketens. Duurt wat langer maar is t wachten meer als de moeite waardEten: 5/5
Prima pizza’s. Je proeft de smaak van de verse ingrediënten die erop zitten. Goede bodem. Niet van die slappe troep net als bij een domino.
Zelfs in Italie zullen ze niet zulke lekkere pizza ‘s hebben als hier! Geen slappe bodems en allemaal verse ingrediënten op een pizza die je ook zelf samen kunt stellen !
Absoluut de beste pizza’s die je ooit zult eten. Ik kom hier al letterlijk heel mijn leven en kom speciaal terug naar Vlissingen voor een pizza van Rob.
Mooie locatie die goed te bereiken is! Lekkere pizza, veel toppings en goed heet.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid