facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizza pazza

Pizza pazza
Adres: oosteid 11, 9331ae Norg
Telefoonnummer: 0592865561
Stad: Norg
Route: oosteid 11
Postcode: 9331ae



op zoek naar gerelateerd: Pizzeria Norg afhaal, Snackbar Norg, Pizza Haulerwijk, Chinees Norg, Restaurant Norg, Eten bestellen Norg, Pizza Roden, Pizza Assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzaria Monte Giove Pizzaria Monte Giove 205 meter Erg matig. Had hoge verwachtingen, maar viel erg tegen. De tagliatelli met 'wilde' pa...
Monte Giove Monte Giove 205 meter We hadden gereserveerd , helaas duurde het even voor er gevraagd werd of we wat wilde...
Recensies
Ik zou echt iedereen op het hart willen drukken hier niet heen tegaan; bij het naar binnen lopen werden we bijna aangereden door een bezorger. Hij schold ons uit in het Arabisch. Eens binnen onfatsoenlijk te woord gestaan en bij terugkomst op de camping droop de tas van het vet en waren 2 van de 5 pizza's de verkeerde. Gebeld maar geen oplossing, we hadden zelf moeten controleren. Dit gaat bij ons in het land wel anders, daar waarderen ze de klanten nog. Niet heen gaan, toeristen! Niemand trouwens.
Drie sterren, omdat de pizza's meestal wel ok zijn. Maar deze keer was het een vette, slappe pizza die dreef in de olie. Zelfs de doos was door en door nat! Heb dit gemeld, maar enige reactie "zal wel de olie uit de tonijn zijn"... dat vind ik geen klantvriendelijkheid. Duur betaald deze pizza en niet goed opgelost.Service: 2/5
Vandaag Kapsalon Döner besteld. Het is snel en warm bezorgd. Alleen het was eigenlijk geen kapsalon. Het was een schaal met gebakken aardappelschijfjes met daaroverheen döner en kaas.
Hartstikke ziek geweest van dit smerige, vette eten. Onaardige bezorger ook, zeer gehaast. Echt een afknapper. Andere pizzeria in Norg schijnt beter te zijn.
Een van de medewerkers reed ons bijna van de weg. Na een achtervolging sprong hij uit de bus en probeerde in onze auto in te komen. Compleet gestoord, mijn dochtertje heeft uren zitten te huilen.
Wij hebben hier meerdere malen pizza afgehaald. Bezorging was ook mogelijk maar dat zou langer duren. Elke keer was onze pizza lekker en ook nog betaalbaar.
Niet aan te raden! SpareRibs niet gaar, meer Vet dan vlees en smaakt nergens naar. Pizza's net als de spareribs een hoopje zooi op deeg, weggegooid om de vakantie niet ziek te willen worden. Zonde van het geld en kids teleurgesteld.
Terras gevuld met Islamitisch sprekende mannen, vrienden of personeel, niet helemaal duidelijk. Ziet er ongastvrij uit en werpt een drempel op. Kinderen lopen hier rond te gillen en het wachten op 4 pizza's duurde ook nog eens zeer lang. Bezorger had grote haast en reed als een gek weg in de bezorgauto, levensgevaarlijk. We zijn niet erg gecharmeerd van de horeca in Norg.
Pizza salami met mozarella besteld ipv normale kaas. Netjes bezorgd. Helaas was het een pizza met salami, mozarella en een eetlepel aan pizza-saus in het midden Oftewel een droge pizzabodem met stukjes vlees en een beetje mozarella. Gebeld met de pizzeria hierover. U heeft geen kaas besteld! Dat klopt, maar er zit amper saus op? Antwoord: zo maken we het nu eenmaal, want u heeft geen kaas erop besteld. Oke, en nu? Ja u krijgt een nieuwe pizza met extra saus Twee uur later nu. Geen pizza. Geen aanrader. Geen vaste klant voor hun.
Wederom niet de pizza's gekregen die we online besteld hadden. Bezorging goed en vriendeljjk. Pizza was wel lekker, maar je verwacht degene die je besteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid