facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizza Lochem

Info

Pizza Lochem is een ludiek initiatief om een nieuwe Pizzeria te beginnen in het centrum van Lochem. Alleen houtoven pizza's en antipasti.

Geschiedenis

Pizza Lochem is ontstaan uit het ongenoegen dat er in Lochem niet normaal gegeten kan worden voor een goede prijs. Enkele goede uitzonderingen daargelaten. We hebben het vermoeden dat er nog ruimte is voor een goede Pizzeria. Via Facebook willen we onderzoeken of dit ook het geval is.

Wij hebben een Pizzeria voor ogen waar alleen wat antipasti gegeten kan worden en houtoven pizza's. Uiteraard samen met een lekker biertje, wijntje of een frisdrank. Er moet een terras aanwezig zijn voor de paar zonnige dagen die we hebben, en lekker Italiaans ijs ook ook mooi meegenomen (al hebben we al een top ijssallon in Lochem). Let op het is een ludiek initiatief, maar met genoeg volgers gaan wij of een andere ondernemer er misschien wel echt mee beginnen.

Adres: kopermolenring, 7241 Lochem (gemeente)
Stad: Lochem
Route: kopermolenring
Postcode: 7241



op zoek naar gerelateerd: Eethuys Lochem, Trefpunt Lochem, Pizzeria Lochem Da Vinci, Cleopatra Lochem, Cleopatra Lochem menukaart, Pizza bezorgen Lochem, Thuisbezorgd Lochem, Pizzeria Ruurlo
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid