facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PixioDigital

PixioDigital

Info

De PixioCard: Een in uw ontwerp bedrukte, luxe kaart met LCD-scherm! Het ultieme video-in-print communicatiemiddel om uw boodschap over te brengen!

Geschiedenis

De PixioCard: Een in uw ontwerp bedrukte, luxe kaart met LCD-scherm! Het ultieme video-in-print communicatiemiddel om uw boodschap over te brengen!



"PixioDisplay: het veelzijdige mobiele presentatiedisplay voor vergaderingen, beurzen, etalages en showrooms."

"PixioDisplay: het veelzijdige mobiele presentatiedisplay voor vergaderingen, beurzen, etalages en showrooms."
Adres: Tasveld 14, 3417XS Montfoort
Telefoonnummer: 0348-475712
Stad: Montfoort
Route: Tasveld 14
Postcode: 3417XS



op zoek naar gerelateerd: PixioCard prijs, PixioBox, Video brochure, Kaart met videoboodschap, Videoboek maken, Videoboodschap maken
Recensies
Wat een leuk idee! Voor een bedrijfsuitnodiging hebben wij PixioDisplay ingeschakeld en onze uitnodigingen zijn nog nooit zo goed ontvangen! Zeker een aanrader en wij zullen hier vaker gebruik van maken in de toekomst.
Bedankt voor de fijne service! PixioCard besteld om in direct mailing naar potentiële klanten te sturen, de resultaten zijn top. Een echte aanrader, jullie horen snel weer van mij!
Super blij met mijn Pixiocard. Dit is dé manier voor mij om nieuwe klanten te werven op een hele persoonlijke manier. Veel leuke reacties en de eerste opdrachten druppelen al binnen. Tim, bedankt voor je hulp en het fijne contact!
Geen enkele klacht of wanklank over onze bestelling. Al onze relaties hebben ter ere van ons openings event netjes en conform tijdsafspraak de uitnodiging gekregen. Aanrader!
Al meerdere jaren werk ik samen met PixioDigital en heb ik goede ervaringen met o.a. de PixioDisplay. Fijn om op deze manier, als digitale rolbanner, mijn organisatie onder de aandacht te brengen tijdens o.a. events. Ook mijn opdrachtgevers vragen erom en zetten de PixioDisplay neer. Het is een fijne organisatie om mee te werken.
Geen zaken mee doen! Verstuurd ongevraagd dus illegeaal en zonder toestemming reclame emails. Op herhaalde vragen hoe ze aan jouw adres komen, wordt steeds niet gereageerd. Dit soort bedrijven moet je echt negeren.
Perfect apparaat! Aangeschaft voor de Corona maar laten staan omdat de gasten het erg blijven waarderen. Ook de service is top
Inmiddels 5 keer afgemeld van mailing en ze blijven nog steeds mailings sturen, irritant bedrijf.
Fijn bedrijf met kwalitatieve producten en een meedenkend team.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid