facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PIVADA Verhuur Utrechtse Heuvelrug Maarn

"PIVADA Verhuur is het verhuurbedrijf voor zowel bedrijven in de bouw en particulieren. Wij verhuren aanhangers, aluminium steigers, kanaal liften bouwstempels, gereedschap voor de bouw en onderhoud van de tuin en apparatuur voor bouwdrogen en ontvochtigen na lekkage. Kwaliteit, service en gemak zijn onze kernbegrippen. Dit monitoren wij voortdurend door reviews aan al onze klanten te vragen. Door nauwe samenwerking met verhuurbedrijven en aannemers in de regio is het veelal ook mogelijk producten te huren die nog niet op de site vermeld staan. Altijd is een handleiding beschikbaar voor het gehuurde. Ook staan de nodige demo video's op onze site. Ophalen en bezorgen van het gehuurde is maandag t/m zaterdag mogelijk op afspraak."
Adres: Amerfoortseweg 24-1 , Maarn 3951, NL
Telefoonnummer: 06 17853354
Stad: Maarn
Route: Amerfoortseweg 24-1
Postcode: 3951



op zoek naar gerelateerd: Steiger huren Maarn, PIVADA schroefstempel, Verhuur gereedschap Utrecht, Steiger huren Leusden, Materiaal verhuur, Gereedschap verhuren, Machine Verhuur, Bunnik Verhuur
Recensies
Steiger gehuurd. Goede kwaliteit spullen. Prima prijs. Goede communicatie. Flexibel met halen en brengen. Echt heel goed.
Pieter geeft goed advies en zijn service is geweldig en betaalbaar. De vloer- annex tapijtdroger kan blazen onder de douchebak via de onderhakte muur. Het is een handzaam apparaat, lang snoer, verbruikt weinig fractie van een bouwdroger, is zeer goed te richten, laagste stand voldoet, geluid is op laagste stand ook prima te doen, kortom: ideaal apparaat voor de klus. Helaas ben ik vergeten foto's te maken. Top service en advies. Dank je wel, Pieter. Je hebt een vaste plaats in mijn adresboek voor als ik een volgende keer advies en spullen nodig heb.
Bijzonder prettige ervaring gehad met het huren van een ontvochtiger. Pieter gaf goed advies en was erg meedenkend en flexibel nadat ik de huur tot 2x toe wilde verlengen. Kan hem van harte aan een ieder aanbevelen.
Bouwdroger gehuurd, na kort overleg met PIVADA goed advies gekregen en snel een afspraak kunnen maken om hem op te halen. duidelijke uitleg gehad bij het ophalen, en na contact ook zonder problemen een paar dagen langer kunnen huren. kortom goede service en goed advies.
Prima service en steiger! Er was wat mis gegaan waardoor de steiger vlak voor ophalen nog niet beschikbaar was. Pieter meldde dit 's ochtends vroeg en kwam hem uiteindelijk later als service op de ochtend brengen en heeft zelfs geholpen met opzetten.
Top service, erg behulpzaam en goede apparatuur.
Vlot en voordelig een huif aanhanger gehuurd. Goede service en prettige communicatie!
Prima geholpen. Goede prijs. Goede aanhanger geleend.
Goed advies, fijn contact, flexibel. All in all een prettig bedrijf.
Goede service met het huren van de steenkuiwagen. Ik had de steenkruiwagen 1 week langer nodig, een What's App bericht verstuurd en dat was geen probleem. Top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid