facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pitch&Putt Papendal

Adres: Papendallaan 3, 6816 VD Oosterbeek
Telefoonnummer: 0264837210
Stad: Oosterbeek
Route: Papendallaan 3
Postcode: 6816 VD



op zoek naar gerelateerd: Golf Papendal open, Pitch en Putt banen, Pitch en Putt Gelderland, Pitch en Putt Doetinchem, Pitch en Putt Molenhoek, Pitch and Putt Utrecht, Pitch Putt Zuid Holland, Pitch & Putt eindhoven
Recensies
Kei leuk om onze grote sporters eens aan de slag te zien Grote zalen waar mooie congressen worden gehouden...
2e vaccin gehad. GGD Arnhem . Rustig en snel geholpen.
Top geregeld de vaccinatie van 90-plussers. Medewerkers van het rode kruis die opvangen en begeleiden. Ruim en duidelijk opgezet en prettige, haast gezellige ruimte, althans gemoedelijke sfeer.
De banen zijn altijd goed onderhouden en er zit een goede variatie in. De spullen zijn prima en het is fijn dat er een restaurant bij zit waar je lekker even wat kan drinken.
Uitdagende baan. Helaas was de baan zelf niet optimaal qua onderhoud. In het verleden is dat beter geweest. Wellicht dat door de mindere bezoekersaantallen Covid-19 hier een keuze voor gemaakt is. Het speelplezier was er niet minder om.
Na vele jaren niks gedaan te hebben vandaag weer eens geprobeerd een balletje te slaan op de pitch en puttbaan op Papendal. Was wel even wennen in het begin, maar het werd steeds leuker. Zeker voor herhaling vatbaar.
Vaccinatie plaats!
Prachtige locatie, goede uitleg. Erg leuk om te doen.
Voetgolf is echt een afrader. Totaal geen leuke banen. Het enige obstakel is een bult of boomstronk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid