facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pit kindercoaching

Pit kindercoaching

Info

Pit kindercoaching is laagdrempeling en werkt professioneel
en oplossingsgericht aan o.a:
- leren omgaan met emoties (boosheid / angst / enz.)
- omgaan met pestgedrag (voor slachtoffers en pesters)
- vergroten van weerbaarheid en zelfvertrouwen

Geschiedenis

Een pit is maar klein, toch kan het tot iets groots uitgroeien.
Ook kinderen lijken klein en kwetsbaar,
maar hun kracht en drive om te groeien zijn indrukwekkend!
Soms doen zich echter situaties voor waardoor de groei belemmerd wordt.
Pit kindercoaching kan dan hulp bieden.
Samen met het kind gaan we kijken hoe zijn of haar kwaliteiten
en mogelijkheden ingezet kunnen worden om weer tot groei te komen



"Pit kindercoaching is een coachpraktijk voor kinderen en jongeren in Gorinchem-Oost, opgericht door Sandra van Houwelingen en Ellen den Haan in 2014. We bieden begeleiding bij verschillende thema's, zoals bijvoorbeeld het vergroten van zelfvertrouwen, weerbaarheid, omgaan met emoties zoals boosheid of verdriet. Ook biedt Pit begeleiding bij moeilijke levensgebeurtenissen zoals een scheiding of een overlijden van een dierbare. Pit kindercoaching is toegankelijk, betrokken en laagdrempelig. We richten ons op de verbinding tussen ouder en kind. We willen je kind helpen sterker te worden, maar ook jou als ouder. Door samen aan de slag te gaan werken we aan jullie band en krijg je handvatten om thuis in de dagelijkse praktijk toe te passen."
Adres:
Telefoonnummer: 0636297466
Stad: Gorinchem


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gastouderbureau Bibaloe Gastouderbureau Bibaloe 1 km Professioneel gastouderbureau. Eigenaar Jolien is erg betrokken bij haar gastouders e...
Damen Marine Services Damen Marine Services 5 km Damen Marine Services B.V. is a company within the Damen Shipyards Group and has its ...
Recensies
De klik met de kindercoach Ellen was er gelijk. Voor ons als ouder heel belangrijk om het traject verder in te gaan. Door middel van het intake gesprek werd al snel duidelijk waar de aandachtspunten lagen. Het viel ons op dat coach Ellen heel goed keek naar de behoeften van ons kind. Door middel van creativiteit en spel elementen zat ons kind al snel lekker in het vel. Een paar sessies waren voldoende om met de aangeleerde handvaten aan de slag te gaan. Niet alleen leerzaam voor het kind, maar ook voor ons als ouder. Wij vinden je een topper Ellen.
Hele fijne coaching gehad voor onze zoon. Hij gaat weer met plezier naar school en heeft geleerd alles te relativeren. In een half jaar tijd grote stappen gezet! Heel trots op hem en erg blij met de begeleiding!
Onze dochter had enorme driftbuien en was vaak verdrietig en somber. Na de 1e sessie bij PIT coaching zagen we al verandering in positieve zin. Onze dochter heeft geleerd over haar sombere gedachten te praten, ze om te buigen naar leuke gedachten maar vooral meer zelfvertrouwen gekregen. Het was voor haar elke keer een 'feestje' om naar Ellen van PIT te gaan. Met een lach van de ontzetend grote en mooie stappen die ze heeft gemaakt en een traan omdat het ontzettend fijn voor haar bij Ellen was hebben we het traject super goed afgesloten en zijn we Ellen dankbaar voor het verschil dat ze voor onze dochter en ons heeft gemaakt!
Pit Kindercoaching is echt een aanrader. Niet alleen voor het kind, maar ook voor de ouders. Op een manier die bij het kind past wordt gekeken waar gecoacht kan worden. Ellen was onze coach en we zijn ontzettend dankbaar hoe ze het traject heeft doorlopen met onze zoon. Echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid