facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PIT Fitness

PIT Fitness

Info

PIT staat voor Personal Intensive Training en is in januari 2016 opgericht. Sinds maart 2017 werkt PIT vanuit een eigen personal training center in Kaatsheuvel. Hier wordt dagelijks hard gewerkt aan iedere fit- en gezondheid doelstelling.

Geschiedenis

PIT (Personal Intensive Training) is een eenmanszaak, uitgevoerd door Roy Pennings.

Roy Pennings is een gecertificeerd Personal Trainer die al jaren lang passie heeft voor fitness, ondernemen en motiveren. Hij doet niets lever dan zijn klanten helpen aan de gewenste resultaten. Zijn specialisme ligt bij het verbeteren van de lichaamscompositie (vet verbranden en spiermassa opbouwen).

De trainingen bij PIT zijn intensieve trainingen die ideaal zijn voor het verbeteren van de lichaamscompositie. Aansluitend volgen voedingsadviezen zodat er optimale resultaten bereikt kunnen worden.

De resultaten zijn een mooier en gezonder lichaam, meer zelfverzekerdheid en een lekker gevoel in je lichaam.

Diensten worden voornamelijk uitgevoerd bij The Local Gym te Sint-Michielsgestel en in overleg op een alternatieve locatie. Diensten zijn te vinden op deze pagina onder "Producten".

Ben jij klaar voor een verandering in je leven?!



"Bij PIT Premium Fitness komt u in een sportief klimaat terecht waar alle invalshoeken benut worden om een gezondere en fittere leefstijl op te bouwen en te onderhouden. In een rustige omgeving waar nooit meer dan een hand vol mensen aanwezig zullen zijn, kunt u onder begeleiding van een personal trainer werken aan uw persoonlijke doelstelling. Na een intake gesprek waarin de situatie vastgesteld wordt, gaat u aan de slag met een plan die opgesteld is door de personal trainer. Een duurzame oplossing is het uitgangspunt; PIT is ervan overtuigd dat een plan alleen werkt in de praktijk wanneer deze moeiteloos in de levensstijl geïmplementeerd kan worden."
Adres: Anton Pieckplein 5A, 5171CV Kaatsheuvel
Telefoonnummer: +31640179571
Stad: Kaatsheuvel
Route: Anton Pieckplein 5A
Postcode: 5171CV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:30
Dinsdag: 08:30 - 22:30
Woensdag: 08:30 - 22:30
Donderdag: 08:30 - 22:30
Vrijdag: 08:30 - 22:30
Zaterdag: 08:30 - 13:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
2B FIT 2B FIT 3 km BFT is een zeer professionele en leuke sportclub! Iedere training is weer een verrass...
Recensies
Zeer fijne en goede gym/fitness met professionele, sportieve en competente instructeurs onder leiding van Roy Pennings. Lekkere en afwisselende lessen en personal training met persoonlijke aandacht en begeleiding. Daarnaast zijn ze ook nog eens super attent en hebben ze oprechte belangstelling voor je.
Je krijgt bij Pit fitness goede begeleiding, ze stellen goede op maat gemaakte trainingen voor je samen. Echt een aanrader om hier te sporten.
Super tevreden over PIT Leuke vriendelijke mensen die meedenken en je helpen je doel te bereiken! Dank je wel toppers ga zo door!
Zeer tevreden over de manier van training en het zien van resultaat door middel van personal training bij PIT Fitness. Alle coaches zijn zeer gemotiveerd en werken samen aan je gewenste doelen. Desondanks er weinig resultaat zichtbaar was over een lange periode trainen met zelfstandige training, heeft PIT Fitness in een korte periode het tegendeel bewezen. Mijn persoonlijke ervaring is zeer positief en het resultaat van mijn sportdoelen maken grote stappen.
Het sporten bij PIT Fitness is allemaal begonnen met 3x in de week personal training cadeau te geven aan mijn vriendin. Dit beviel haar zo goed dat ik zelf ook ben gaan sporten bij PIT. Nu hebben we samen 2x per week duo training, heerlijk om elkaar samen enthousiast te maken en doelen te stellen, een klein beetje rivaliteit is leuk en gezond. Omdat de training niet te lang duren kan ik het goed combineren met mijn werk. De service, uitleg en de diversiteit aan oefeningen maakt het leuk en spannend. En om de paar weken een fijne fit test om te weten hoeveel vooruitgang je hebt geboekt. Heel fijn om hier te kunnen sporten, wij gaan gewoon door!!
Wij sporten nu ongeveer een half jaar samen bij Roy. Ons doel was fitter te worden en de kilo’s die er af zouden gaan waren mooi meegenomen. De Duo-Personal training speelt hier goed op in. We hebben leuke variërende, maar ook pittige trainingen, waarbij rekening word gehouden met de aandachtspunten van ons allebei. Op een positieve manier worden grenzen opgezocht en kom je erachter dat je steeds meer aankan. We voelen ons allebei fitter en de fysieke klachten die we hadden zijn al sterk verminderd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid