facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PIT Catering

Info

Wil je graag gezond eten? Maar heb je niet altijd tijd of zin om te koken? Schuif dan gezellig bij ons aan of bestel een super gezonde avondmaaltijd!

Geschiedenis

Pure voeding is een passie van mij en ik geef heel veel om mens, dier en aarde. Dit is de catering-service waar je terecht kan voor pure en duurzame maaltijden. Met vegetarisch eten doe je zoveel terug voor onze aardbol en met plantaardig eten nog veel meer! Ik geloof er in dat dieren net zo veel recht hebben op een fijn leven en een mooie aarde als ons en wij mensen vernietigen langzaam maar zeker deze aardbol met ons materialisme en hebzucht. Tijd om wat terug te doen! Ik doe dit met mijn dieet. Ik kies niet altijd meer voor vlees en ben er achter gekomen dat je echt overheerlijk plantaardig kan eten en dat je je er ook nog beter en fitter door voelt en er beter van uit gaat zien! Wat wil je nog meer?
Met PIT (voorheen de gezonde tafel) kan je iedere DONDERDAG terecht voor een afhaalmaaltijd. Het gerecht is meestal volledig plantaardig en zoveel mogelijk biologisch. Maar soms ook vegetarisch dus wel met kaas of ei bijvoorbeeld. In ieder geval bevat het pure producten, kruiden en oliën. Absoluut geen smaakversterkers, geraffineerde suikers, gistextract en andere onbekende industriële rotzooi! Bij voldoende aanmeldingen kan je ook mee-eten in ons huis aan onze grote tafel. Gezellig met allemaal verschillende mooie personen. Er is maximaal plaats voor 10 personen.
Op aanvraag verzorg ik lunches en diners op locatie of bij mij thuis. Ook organiseer ik regelmatig een thema-avond bijvoorbeeld Falafel Friday. Ik maak alles zelf van de sausjes, het pitabrood tot de falafel zelf, er worden gezellige drankjes geschonken en een leuk muziekje gedraaid. Te reserveren voor groepjes en per persoon.

Fijn als je een keer komt en ervaart dat gezond en vooral ook duurzaam eten ook lekker kan zijn!



"Dohmen Catering.Wij zijn een full service cateringbedrijf dat wil zeggen dat wij invulling kunnen geven aan de uitvoering van complete feesten en evenementen,zowel voor particulieren als voor bedrijven.Ook aan de organisatie van festivals kunnen wij een steentje bijdragen in de vorm van aankleding en het leveren van bijvoorbeeld meubilair en tenten, springkussens, muziek etc. etc.Tevens is ons gekwalificeerde en ervaren horecapersoneel op elke gewenste locatie inzetbaar.Onze buffetten, lunches, barbecue, gourmet, walking dinners en hapjes worden met liefde en met verse, ambachtelijke producten bereid.Traiteur Dohmen verzorgt feesten en evenementen in heel Limburg, Zuidoost Brabant en België en levert tevens horecapersoneel in deze regi"
Adres: Haansberg 21, 6443 EA Brunssum, Limburg
Telefoonnummer: 0630172663
Stad: Brunssum
Route: Haansberg 21
Postcode: 6443 EA


Recensies
Alweer voor de 3e keer een bbq pakket besteld bij traiteur Dohmen. Toen ik het bestelde was er helaas geen plek meer op de dag dat wij het wilden maar nog geen half uur later kreeg ik een bericht dat het toch nog gelukt was! Het was alweer super! Het eten kwam perfect op tijd en alles was weer top, lekker eten, alles goed verpakt, ruim voldoende. De dag erna komen ze alles weer netjes ophalen, je hoeft niks af te wassen, ze nemen het zo mee. Echt een aanrader! Lekker eten, alles goed verzorgd en top service!
Goede service, vriendelijke mensen. We hadden satebuffet en deze was super lekker. Nogmaals bedankt voor alles.
Last minute nog een aanvraag gedaan voor 15 man. Dit hebben ze nog top geregeld! Voldoende en lekker eten! : Heel blij mee
De BBQ was mooi verzorgd en optijd geleverd. Communicatie met het bedrijf kan beter. Na inspreken niet teruggebeld. Bij appen krijg je een automatisch antwoord en pas bij navraag antwoord. Begrijpelijk is dat het een druk seizoen is voor de bbq en daardoor de communicatie langzamer kan zijn.
Voor 18 personen bbq laten komen voor een familie weekend en het was echt super goed,volgende keer weer Dohmen.Bedankt grt Roy Senden
Tegenvallende lunch Lunch besteld via Hapjes aan Huis. Lunch werd geleverd door Traiteur Dohmen. Lunch zou zijn: -2 belegde broodjes met luxe vlees- en kaassoorten. Gegarneerd met frisse sla, tomaat, komkommer en dressing passend bij het type beleg. -1 warme snack saucijzenbroodje/kaasbroodje/broodje kroket in overleg. -Melk en Jus d’orange -Wegwerpbekers -Servetten De wegwerpbekers + servetten werden niet geleverd. Luxe vlees- en kaassoorten waren in dit geval: belegen kaas en gekookte ham. Warme snack was een kaasbroodje ik had gevraagd "indien mogelijk broodjes kroket + saucijzenbroodjes Na afloop via de app contact gehad over de lunch die geleverd was en die in mijn ogen tegenviel. Traiteur Dohmen gaf als tip: ik had bij de opmerkingen maar moeten zeggen dat ik luxe beleg zoals rosbief en/of komijnenkaas oid had willen hebben. Euhm... wat staat er in de beschrijving van de lunch? De bezorger gaf aan dat Traiteur Dohmen geen broodje kroket leverde omdat de kroket dan slap zou worden. Daarom had Traiteur Dohmen besloten om voor kaasbroodjes te kiezen. Is dat "in overleg"? Waarom geen saucijzenbroodjes zoals gevraagd?
Zelfs in een periode waarin veel feesten tegelijk plaatsvonden, heeft traiteur Dohmen op het laatste moment de tijd genomen om onze bestelling persoonlijk te bespreken en boven verwachting te leveren.
Ruime keuze op de website beschikbaar, bestelling netjes gaan ophalen in Born. Alles keurig prima verzorgd! Zeer lekker, een dikke aanrader.
Heerlijke barbecue besteld bij traiteur dohmen inclusief bediening dranken en verhuur materialen Alles is super naar wens verlopen onze gasten waren zeer tevreden fijn contact met wesley de eigenaar
Goed contact met de eigenaar gehad en heerlijke bbq en buffet geregeld. Iedereen was meer dan tevreden over alles. Ik kan ze Iedereen aan bevelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid