facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pistacchio Katwijk

Geschiedenis

Pistacchio in Katwijk is een begrip voor de echte ijsliefhebber. Met 2 winkels op de prachtige Katwijkse Boulevard

Deze Fanpage wordt natuurijk nog bijgewerkt, mocht je ideetjes of suggesties hebben laat het ons weten



"Zelf gemaakt Italiaans ijs, bereid van verse melk uit de regio.Homemade Italian ice cream, made from fresh milk."
Adres: Boulevard, Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0) 612108505
Stad: Katwijk
Route: Boulevard



op zoek naar gerelateerd: Smaken Vivaldi, IJssalon Noordwijk, IJssalon Noordwijkerhout
Recensies
Gisteren mijn kleindochter met wat vriendinnen een ijsje laten halen. Ze kwamen teleurgesteld terug omdat ze niet met contant geld konden betalen. Schandalig.
Schandalig dat men een wettig betaalmiddel weigert te accepteren. Dergelijke ondernemers sponsor ik niet. En vele met mij.
Lekker ijs lekker veel, wel jammer van de meeuwen. Ijs gejat maar daar kon de zaak ook niks aan doen
Slechte zaak, wilden even een ijsje halen op de boulevard maar konden helaas alleen met pin betalen, hoezo geen geld? Is nog steeds een wettig betaalmiddel. Deze tent slaan we nu over. Wordt leuk van de zomer als de kinderen vanaf het strand een ijsje willen halen. Discriminatie wordt zo wel in de hand gewerkt.
Heerlijk ijs. Pistache en meloen zijn mijn favoriet.
Het ijs is er heerlijk, daar is niets over te klagen maar mijn beoordeling van 1 ster heeft te maken met de betalings mogelijkheden alleen de pin ipv contant geld beetje jammer namelijk omdat contant geld ook een betaalmiddel is, en er hier eigelijk min of meer gedwongen wordt met de pin te betalen bijvoorbeeld niet alle kinderen hebben een betaal pas.
Je kunt er alleen maar pinnen belachelijk! Is dit gemakzucht of heeft dit met vertrouwen van je personeel te maken. Nee wij slaan deze tent mooi over ;-
Vandaag werden wij verrast met ijs van Pisstacchio Ijssalon Katwijk. Voor alle bewoners, vrijwilligers, familie en medewerkers was er gratis ijs! Een geschenk van Pistacchio voor verpleeghuis de Wilbert. Dank!
Heerlijk smurfen ijs! En de rest ook!
Heerlijk ijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid