facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PippiPower kindercoaching

PippiPower kindercoaching

Info

PippiPower kindercoaching ondersteunt kinderen in het vergroten van hun zelfvertrouwen, zodat ze blij in het leven staan.



"PippiPower! kindercoaching is er voor kinderen die op een bepaald gebied een duwtje in de goede richting kunnen gebruiken. Wil je meer zelfvertrouwen, beter kunnen slapen, je beter kunnen concentreren, niet meer boos zijn, niet meer bang zijn, weer met plezier naar school gaan? Kortom: wil je weer blij door het leven huppelen? PippiPower! kindercoaching kan jou hierbij helpen. Samen gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten en leer je deze gebruiken in een voor jou lastige situatie. We gaan op ontdekkingstocht naar mogelijkheden en oplossingen die jou helpen om weer met plezier in het leven te staan."
Adres: Bep van Klaverenstraat 8, 2134 CM Hoofddorp
Telefoonnummer: 0624752346
ln.gnihcaocrednik-rewopippip@enaid
Stad: Hoofddorp
Route: Bep van Klaverenstraat 8
Postcode: 2134 CM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00

Recensies
O, deze mevrouw ziet er lief uit, daar wil ik wel mee praten, zei onze tienjarige dochter. Onze dochter bleef tegen dezelfde sociale problemen op school oplopen en het leek ons een goed idee er eens iemand van buitenaf mee mee te laten kijken. Diana is professioneel coach maar bovenal een gouden vrouw die een gemoedelijke en veilige sfeer weet te creëren in haar praktijk. Het kind gaat en staat boven alles en dat voel je. Op allerlei creatieve manieren heeft ze met onze dochter gewerkt wat leidde tot een bijzonder mooi eind resultaat. Onze dochter weet nu heel goed wat haar kwaliteiten zijn, wat ze mag laten zien, waar ze nog in kan leren en daarbij heeft ze goed kunnen benoemen wat haar emoties in deze situaties zijn. Wij zijn heel tevreden. Dank je wel voor je lieve hulp Diane!
Zoo blij dat PippiPower op ons pad is gekomen. Mijn dochter gaat met heel veel plezier naar Diane toe, het is echt even haar tijd. Ik zie hoe positief ze zich ontwikkeld en welke mooie stappen ze maakt. Dit heeft heel veel effect op haar zelfvertrouwen waardoor ze steeds steviger in haar omgeving komt te staan. Voor haar is Diane/ PippiPower een veilig, lief en vooral gezellig plekje waar ze even heerlijk kan kletsen en waar goed naar haar geluisterd wordt.
Wij zijn bij Diane terecht gekomen voor onze dochter van 8 die echt niet lekker in haar vel zat. Ze was heel onzeker en vaak verdrietig. Diane heeft haar met de coaching sessies op een speelse en creatieve manier inzicht gegeven in haar kwaliteiten en dat heeft haar zelfvertrouwen een enorme boost gegeven, ze is weer vrolijk! Diane, heel erg bedankt voor alles :-
Diane is een ontzettend lieve vrouw. Ze straalt rust uit en heeft ontzettend veel geduld. Mijn dochter had wat meer tijd nodig om over haar gevoelens te durven praten en diane wachten geduldig tot zij er klaar voor was. Ze ging met plezier heen en heeft ontzettend veel geleerd. Ze hebben samen op een speelse manier de krachten van mijn dochter gezocht en dat heeft haar een ontzettend fijn gevoel gegeven. Haar schoolprestaties zijn omhoog gegaan omdat ze lekkerder in der vel zit en haar boosheid duurt minder lang.
Onze zoon van 8 jaar heeft de schateiland expeditie gedaan, samen met Diana ging hij op zoek naar zijn schatten en o.a. zijn veilige haven. Hij heeft nieuwe dingen geleerd en tips gekregen hoe met zijn boosheid om te gaan. We zien een rustigere jongen. Diane is een erg lieve vrouw welke echt met het kind samen werkt om resultaat te bereiken.
Mijn dochter heeft een Schateiland Expeditie workshop gedaan. Ze heeft een hele leuke middag gehad en nieuwe dingen over zichzelf geleerd. Ze vond Diane een erg lieve mevrouw zei ze toen ze terug was. Zeker aan te raden!
Een aantal kinderen uit mijn klas hebben schatgravers gedaan bij Pippipower! Kindercoaching. Een aanrader voor alle kinderen! Ze kregen veel meer zelfvertrouwen en dat werkte door in de klas. Dat gun je toch elk kind!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid