facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pinz Bowling Meppel

Pinz Bowling Meppel

Geschiedenis

PINZ!

Welkom bij Pinz bowling in Meppel.

In het centrum en in de directe omgeving van de vele cafe's en restaurants bevindt zich Pinz bowling.

Pinz biedt alles voor de ultieme middag of avond uit.
Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, kinderfeestje, gewoon gezellig met vrienden of familie bowlen.

Bowlen is natuurlijk nog leuker in combinatie met een drankje en een hapje. Maak je uitstapje helemaal compleet! Pinz is bij uitstek de plek voor elk gezellig feest.

COMFORT LANES
Pinz beschikt over 'Comfort Lanes' dit wil zeggen dat elke baan niet tegen elkaar maar los van elkaar staan hierdoor hebt je een breder zit comfort en meer privacy.

DE BAR
Uiteraard kun je voor of na het bowlen gezellig een drankje drinken in onze gezellige bar.


...Voorkom teleurstelling en reserveer je baan!












"Bowlen, poolen, uitgaan"
Adres: Kratonstraat 6A, 7941HK Meppel
Telefoonnummer: 0624262625
Stad: Meppel
Route: Kratonstraat 6A
Postcode: 7941HK



op zoek naar gerelateerd: Bowlen Hoogeveen, Kinderfeestje bowlen meppel, Bowlen Drenthe, Bowlen Overijssel, Glow in the dark bowlen, Bowlen en eten, Bowlen Zwolle, Bowlen Hardenberg
Recensies
Leuk om weer eens te bowlen! Het is wat je mag verwachten van een bowlingbaan. Met het gezin 4 personen kan je net 2 rondjes doen in een uur. Vriendelijke eigenaar en redelijke prijzen. Voor herhaling vatbaar!
We hebben op Bevrijdingsdag gebouwd daar en last minuut gereserveerd dat kon nog dat was super fijn. Goede ontvangst en mooie bowling baan goede drank en hapjes. We hebben na het bowlen nog gepoold dat kon boven super leuk en fijn dat als je zegt voor een half uurtje we tafel te huren maar het toch een uur wordt omdat het zo leuk is dat dat geen probleem is. Echt een aanrader aardig personeel en een goede sfeer.
Het is gezellig
Goeie service, we hadden van te voren gereserveerd en waren bij binnenkomst gelijk aan de beurt en de baan was zo goed als direct vrij. Je kunt hier ook drankjes kopen voor tijdens het bowlen.
Mooie bowling baan. Gezellig en vriendelijk personeel.
Leuke plek gezellige eigenaar top om een avond heen te gaan.
Goeie banen. Leuke zaal. Aardig personeel. Kortom het is gewoon een goeie fijne bowlingbaan
Leuk! Alleen de muziek stond een beetje hard
Mooi opgezette bowlingbaan 6 banen met op de bovenverdieping 2 pooltafels. een klantvriendelijke eigenaar en er zijn combinaties mogelijk om eten en bowlen te combineren met een aangegeven restaurant.
Gezellig uitje. Baan geschikt voor kinderen. Met behulp van een rail goot En rol hulp. Vriendelijk personeel. En goede muziek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid