facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pinxt Verhuizingen

Pinxt Verhuizingen

Info

Pinxt Verhuizingen BV. www.pinxt.nl
Zoerbeemden 3 6245 LR te Eijsden
043-4091578 [email protected]

Geschiedenis

WELKOM BIJ PINXT VERHUIZINGEN

In de regio Maastricht is verhuisbedrijf Pinxt al meer dan 45 jaar een begrip. Gedurende die tijd hebben we ons gespecialiseerd in binnen- en buitenlandse verhuizingen die uitgevoerd kunnen worden in onze speciale luchtgeveerde wagens waarvan enkele met verhoogde laadkleppen alsmede een liftwagen tot 32 meter hoogte en een verhuiswagen met hydrolische kraan tot een hoogte van 17 meter.

Indien gewenst kunnen wij voor u het in- en uitpakken van uw glas-, aardewerk en ander klein huisraad verzorgen, alsmede het de- en hermonteren van uw meubilair.

Ons vakkundig en gediplomeerd personeel is vertrouwd met de juiste verpakkingstechnieken en materialen voor het vervoeren van uw schilderijen, uw antieke- en kunstvoorwerpen. Met onze hydrolische kraan kunnen wij ook zorgen voor het in- en uittakelen van grotere meubelstukken, piano's, vleugels, brandkasten, machines e.d.

Pinxt Verhuizingen b.v. is een Erkende Verhuizer en lid van de SAVAM (Samenwerkende Vakafdelingen Verhuizingen en Meubel Transporten).



"Verhuizingen & InboedelopslagGespecialiseerd in piano's , vleugels , kluizen."
Adres: Zoerbeemden 3, 6245LR Eijsden (gemeente)
Telefoonnummer: 0434091578
Stad: Eijsden
Route: Zoerbeemden 3
Postcode: 6245LR


Recensies
Voor de tweede keer laten verhuizen maar dit was ook de laatste keer. Deze keer onzorgvuldig met de meubels omgegaan en voor klachten niet geheel vatbaar. Geven graag de schuld aan de klant.
De service van Pinxt is waardeloos. Afspraken worden slecht nagekomen. Ze zijn standaard te laat, reageren niet en bellen ook niet terug. Met je spullen wordt soms zeer onzorgvuldig omgegaan en als je daarover reclameert geven ze niet thuis. Meerder verhuizingen met Pinxt moeten doen maar, dit was de laatste!
Mijn schoonouders laten verhuizen met Pinxt. Zo blij dat we geheel ontzorgt de klus hebben geklaard. Eerste dag inpakken, andere dag verhuizen, beide dagen stipt op afgesproken tijd.Kundige, behulpzame en vriendelijke verhuizers.Ben heel blij dat we dit zo geregeld hebben en daarom een dikke pluim voor het hele Pinxt-team . TOP !!
Fijn personeel toppers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid