facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pinocchio Eetcafé

Info

Ons eetcafé is al lang open alleen hebben we nu een nieuwe Italiaanse kok erbij. Vanaf nu hebben we dus ook Italiaans gerechten. Dit staat nog niet op onze menukaart maar het word wel verkocht. Kom gerust één keer langs en neem nog een maaltijd.

Geschiedenis

Onze eigenaar heeft 35 jaar ervaring als Mediterraanse kok. Zijn specialiteiten zijn : ijs, verse pasta's, pizza's, vlees en vis gerechten.

Adres:
Telefoonnummer: 0113568547
Stad: Heinkensand


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Dolce Vita La Dolce Vita 0 meter Heerlijk gegeten. Mario is een fantastische gastheer en goede kok. Aanrader!
Beefeater Beefeater 56 meter Even een frietje speciaal gehaald en frikadel
Cafe de Balletent Cafe de Balletent 249 meter Gzellige tent,altijd wat te beleven
Recensies
Enkele tijd geleden, hadden we laten thuisbezorgen, via "thuisbezorgd.nl"... Tijdig geleverd. Pizza was goed, maar pasta was ondermaats. Veel te lang gekookt en de kipfilet was eigenlijk fijne vleeswaar charcuterie. Slaatje hadden ze bij de hete pasta gezet, tijdens vervoer slaatje opgewarmd. Is dus eerder eten van een cafetaria, dan van een restaurant. Ik kwam enkele dagen terug langs het restaurant zie foto . Lijkt dus slordig, onverzorgd uitziend. Jammer. Prijs kwaliteit verhouding is hier matig tot ondermaats te noemen.
Afgelopen weekend heb ik eten afgehaald. Kapsalon en een mix schotel döner/kebab. De smaak van het eten was goed echter vond ik het eten redelijk prijzig. De mix schotel döner/kebab was 17 euro terwijl dit in de omgeving minimaal 2 euro voordeliger is sommige plaatsen zelfs voor 12,50 euro, de portie vlees was eigenlijk ook wat je gemiddeld krijgt bij de andere restaurants. Begrijpelijk dat er wel wat verschil in prijzen kan zitten maar dit vond ik wel vrij veel en zal dus minder snel hier gaan bestellen.
Mag wel wat doen aan bezorgtijden. Grote kapsalon viel in onze ogen klein uit, en op de pizza Hawaii zaten wel liefs 9 stukjes ananas... Verder wel goed van smaak.
Best duur namate wat je krijg op je bord wel lekker eten. Dat dan welEten: 3/5
Zeer nette zaak, vriendelijke bediening, eten was prima, kom er zeker nog een keer terug
Snel geleverd en goede service. De bestelde pasta's waren erg lekker. Ze mogen wel wat meer vegetarische gerechten op de kaart zetten. Een aanrader!
Om te beginnen kwam de bestelling 3 kwartier telaat. Ten 2e was de bestelling niet wat ik had besteld. 2 sambal en 3 knoflook saus besteld krijg ik 5x knoflook saus binnen. Voor de rest was het eten niet echt smaakvol. Had een kapsalon besteld zonder friet ivm allergie. Krijg ik tog nog friet er bij. Zo de kliko in gegooid. Slechte zaak……
Hebben daar 10 minuten staan wachten aan de bar voor een tafel. En er kwam niemand. Het is niet dat ze ons niet gehoord hebben met drie kinderen. En er was maar 1 tafel bezet. Volgens mij zitten ze niet te wachten op klanten in hun restaurant. Het is dat je geen - sterren kunt geven. Echt onbeschoft. We zijn gewoon omgedraaid en naar Mario gegaan dat is een echte aanrader.
Heel erg lekker eten. Ik geef 4 sterren ipv 5 Reden daarvan is dat ik al 3 x besteld heb en zonder groente/salade en dit er toch bij kreeg.
Top tent! Zeer aardige en nette bezorgen! Eten zag er top uit en smaakte ook top. Netjes op tijd bezorgd en het was nog super warm. Een van de betere bezorg restaurants van Zeeland!! Voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid