facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pino's hondenschool

Info

Vind je ook dat om samen een leuke tijd te hebben een goede opvoeding noodzakelijk is? Volgens mij kan dit alleen door wederzijds respect en begrip. Pino's hondenschool is lid van APDT-BeNe en ben je als cursist verzekerd van een positieve opvoeding.

Geschiedenis

Ben je op zoek naar een goede hondenschool? Of heb je een hond die zich toch nét iets anders gedraagt dan je graag zou willen?

Waarschijnlijk al veel “goede tips en adviezen” van familie, buren, vrienden en bekenden gekregen. O ja, en dan hebben we ook nog internet…

Het heeft blijkbaar allemaal niets geholpen of het probleem is alleen maar groter geworden.

Misschien is je hond wel als puppy bij je in huis gekomen, en heb je hem/haar met alle goede bedoelingen dingen willen leren. Of vond je het niet nodig om met zo’n lief, klein hondje een puppycursus te volgen. Maar ook kleine hondjes worden groot en het gedrag wat toen schattig was, kan nu soms wel vervelend zijn.

Om samen een leuke tijd te hebben, is een goede opvoeding noodzakelijk.

Eén van de doelstelling van Pino's hondenschool is een leuke, goede band met je hond vormen.

Volgens mij kan dit alleen door een goede communicatie, wederzijds respect en begrip.

Honden communiceren op een hele heldere manier. Door hun houding en gedrag laten ze precies zien wat ze bedoelen. Omdat zij onze taal niet kunnen leren, zullen wij hún taal moeten leren zien en begrijpen. Dán pas kun je op een positieve manier je hond opvoeden en probleemgedrag vaak voorkomen en/of oplossen.

Welkom in de wereld van de respectvolle hondenopvoeding.

Youtube: thefamilydog.tv ( dog body language )

Adres: Reeweg 74, 6374bx Landgraaf
Telefoonnummer: 0657115646
Stad: Landgraaf
Route: Reeweg 74
Postcode: 6374bx


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid