facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PiNNED by K

PiNNED by K

Info

PiNNED by K designs unique, high quality sneakers and every day essentials for fashionable women who love a one of a kind style.

Geschiedenis

Heb je er ooit zó goed uitgezien dat je niet naar huis wilde omdat nog niet genoeg mensen je hadden gezien? Dat is het gevoel dat Kris en Vincent je willen geven! De ontwerpen van PiNNED by K worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit kalfsleder en textiel. Kris en Vincent zijn allebei enorm detailgericht. De ontwerpen worden daarom zo veel mogelijk met de hand gemaakt en afgewerkt. Op deze manier zijn alle ontwerpen persoonlijk en uniek en met heel veel liefde gemaakt!



"OVER PiNNED by KDe vliegende start van PiNNED by K werd veroorzaakt door de fringe; door Kris in Parijs gespot in een etalage en door Vincent eenmaal thuis met de hand ontworpen uit een stuk leer. Elke fringe die Kris en Vincent tot op de dag van vandaag verkopen is handgemaakt, kwalitatief en uniek. Daar zijn zij ontzettend trots op!Wat inmiddels zes jaar terug begon als een cheesy love story geïnspireerd door de grote modestad is uitgegroeid tot een succesvol label met unieke kleding en accessoire collecties. Het label is online verkrijgbaar en bij meer dan 3.000 verkooppunten and counting; van kleine boetiekjes tot grote ketens als About You en Wehkamp en zelfs op Curaçao. De ultieme missie? De wereld veroveren!"
Adres: Zuidhollandsedijk 179, 5171 TM Kaatsheuvel
Telefoonnummer: +31657428377
moc.kybdennip@ofni
Stad: Kaatsheuvel
Route: Zuidhollandsedijk 179
Postcode: 5171 TM



op zoek naar gerelateerd: pinned by k kraagjes, kris pinned by k, pinned by k sale, pinned by k broche, pinned by k kaatsheuvel, pinned by k instagram, pinned by k vacatures, pinned kraagje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AVN Remarketing AVN Remarketing 3 km AVN Remarketing is dé leverancier voor alle online tools voor de autobranche in de br...
Massagepraktijk Septem Massagepraktijk Septem 3 km Een tijdje terug een complete gezichtsbehandeling gehad bij Femke. die echt heerlijk ...
Péronne Mode Péronne Mode 3 km .
Niels Klerx Dakramen Niels Klerx Dakramen 3 km VELUX Montagepartner & Dakvenstermeester Levering en montage van VELUX dakramen-lich...
Reflex Presswork Reflex Presswork 4 km Reflex Presswork staat voor zichtbaar veilig. Wij personaliseren werkkleding, promot...
Rajskie Pierożki Rajskie Pierożki 4 km Pierogi, na cienkim cieście z maksymalną ilością farszu. Stworzone Przez Zawodowego K...
JDA Verkeer & Veiligheid JDA Verkeer & Veiligheid 4 km Heel nette en aardige mensen zoeken altijd naar een oplossing.
Haan Kaatsheuvel Haan Kaatsheuvel 4 km Sinds kort verkoopt dit station ook 98, dus ik kan hier tegenwoordig ook terecht. Pri...
Recensies
Eind augustus, dus nog geen 3 maanden geleden, bestelde ik een superleuk shirt van PiNNED by K. Toen ik het na een paar dagen binnen kreeg, vond ik de kwaliteit niet geweldig maar de print is zo leuk dat ik het gehouden heb. Ik heb het shirt 3 of 4 keer gedragen en nu zag ik gisteren tot mijn schrik dat er op twee plekken gaten op de naad van de mouw zaten. Dat mag echt niet, na zo’n korte tijd en dus heb ik contact opgenomen met het bedrijf. Ik kreeg zojuist de reactie dat ik binnen een maand na aflevering een klacht in had moeten dienen, want het kon altijd gebeuren dat er tijdens transport iets fout ging, wat ik al een vreemde reactie vind. Daar heb ik op gereageerd, dat ze mijn klacht niet goed gelezen hebben, want dit heeft niets met transport te maken. Ik kreeg de reactie terug dat ze dat wel begrepen hadden maar dat ik na 3 maanden niet meer mocht klagen en ze kwamen mij tegemoet met een kortingscode van 15%!!! Er is een ondeugdelijk artikel geleverd en dan moeten zij wettelijk gezien vervangen of vergoeden en dat wordt geweigerd. Zeer klantonvriendelijk bedrijf! Voor mij nooit meer!
Mega leuk merk. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Snelle service en een heel vriendelijke communicatie.
Ik snap niets van de recensies die hier staan, zo is mijn ervaring absoluut niet! De meiden geven super goed advies en beantwoorden al je vragen, zodat je pakket helemaal naar wens is! Hele mooie leuke items en de accessoires maken je outfit helemaal af. Ook de klantenservice is top! Als je naar het hoofdkantoor belt dan wordt je direct geholpen en via de whatsapp krijg je super snel reactie, zelfs in het weekend en de avonden! Ga zo door toppers!
Echt een TOP merk! Super leuke shirtjes en sweaters, goeie kwaliteit voor die prijs. Ik wil niks anders meer. Klantenservice is ook fijn. Ze helpen je meteen en staan echt altijd voor je klaar! Zeker aan te raden!!!
Deze week een t shirt besteld, en door een misverstand 2 dezelfde t shirts ontvangen. mooie kwaliteit trouwens !! 1 retour gestuurd. Wordt ik gebeld door een dame en na een vriendelijk gesprek worden de retour kosten vergoed. Dit terwijl het mijn fout was! Super service!!
Waardeloze klantenservice. Het setje wat ik besteld had, konden ze niet compleet leveren. Ik heb toen meteen aangegeven de gehele bestelling te annuleren. Dat was akkoord. Een aantal dagen later kreeg ik alsnog de incomplete bestelling, die ik niet wenste te krijgen. Na overleg kon ik de bestelling retourneren en pinned by k zal de verzendkosten voor rekening nemen. Echter, blijkt nu anders. Door een fout van dit bedrijf heb ik er onnodig werk van gehad én moet ik deze kosten op mij nemen.
Een super leuk merk en bedrijf! Je word altijd heel snel geholpen door de klantenservice. Ook zijn ze gezellig en heel klant vriendelijk. Ze staan altijd voor je klaar.
Eerste keer besteld. Top Service! Had een vraag en ze pakte de tijd om alles uit te leggen, gelijk besteld en snel in huis gekregen. Toffe prints en kwaliteit is super. Zit heerlijk comfortabel. Aanrader!
Onlangs sweaters gekocht voor mijn vriendin als cadeau, ze is super blij mee! We kregen het snel en de kwaliteit is top. Ze doet bijna geen andere kleding meer aan. Ik raad het aan.
Super hippe kleding voor vrouwen en mannen!!! Echt een aanrader om eens online te bezoeken en super toffe kleding te scoren, 5 sterren namens mij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid