facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pinkstergemeente Vroomshoop

Pinkstergemeente Vroomshoop

Info

Onze gemeente komt samen met mensen die eenvoudig van hart zijn, naar God zoeken en Christus willen volgen.

Geschiedenis

Onze gemeente komt samen met mensen die eenvoudig van hart zijn, naar God zoeken en Christus willen volgen. Om zo samen Jezus groot te maken met liederen, getuigenissen (belevenissen tot eer van Jezus’ naam). Hiervoor geven wij alle gelegenheid in dezelfde vrijheid als waarin Jezus ons heeft vrijkocht van onze zonden en ziektes. Dit ervaren wij als ‘de boodschap van Jezus Christus’. Een ieder is vrij om te komen; de gemeente kent dan ook geen lidmaatschap.



"OVER ONSDe Pinkstergemeente is een levende gemeente in Vroomshoop!DienstenElke zondag om 10:00 uur is er een dienst. Regelmatig zijn er ook themadiensten.Deze beginnen dan meestal ook om 10.00 uur en worden dan ook aangekondigd in de huis-aan-huis-bladen.De themadiensten staan ook in onze agenda.Kennis maken met de gemeenteNa de dienst is er de mogelijkheid nog even na te blijven om, onder het genot van een kopje koffie of een glas thee, nog even na te praten over de dienst en zo ook de andere mensen van onze gemeente te leren kennen.KinderdienstTijdens onze diensten is er er een crèche voor de allerkleinsten 0 tot 4 jaar en een kinderdienst 4 tot 10 jaar. Zo kunt u ongestoord luisteren naar de boodschap van God en tegelijk"
Adres: Lindenlaan 43, 7681rc Vroomshoop
Stad: Vroomshoop
Route: Lindenlaan 43
Postcode: 7681rc


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baptisten Vroomshoop Baptisten Vroomshoop 528 meter Een fijne, warme gemeenschap.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid