facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pinkeltjesland Kinderopvang

Pinkeltjesland Kinderopvang

Info

Pinkeltjesland: kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang tussen Noordwijk en Katwijk. Pinkeltjesland, gelegen in een groene, gezonde en uitdagende omgeving, biedt een veilige plek voor je kind.

Geschiedenis

Pinkeltjesland: kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang tussen Noordwijk en Katwijk

Pinkeltjesland, gelegen in een groene, gezonde en uitdagende omgeving, biedt een veilige plek voor je kind. Een omgeving waar vertrouwen en plezier ervoor zorgen dat je kind zich optimaal kan ontwikkelen. Deze ontwikkeling wordt begeleid door de beste mensen, ons team. Zij begeleiden je kind iedere dag vanuit onze visie waarin uitdagen, ontdekken, ontwikkelen en genieten in een groene omgeving centraal staan. Zo bieden wij je kind de beste start. Pinkeltjesland is meer dan professionele kinderopvang, Pinkeltjesland is kiezen voor het plezier en de ontwikkeling van je kind.

Adres: Appelhof 16, 2201ZA Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071-3614848
Stad: Noordwijk
Route: Appelhof 16
Postcode: 2201ZA


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 18:30
Dinsdag: 06:30 - 18:30
Woensdag: 06:30 - 18:30
Donderdag: 06:30 - 18:30
Vrijdag: 06:30 - 18:30

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid