facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pink Boxing Papendrecht

Pink Boxing Papendrecht

Info

PinkBoxing: cardio boksen alleen voor vrouwen: afvallen, fitter en sterker, strakker lijf. En dat alles, op een veilige manier. Er is geen bitje nodig...

Geschiedenis

Pink Boxing:

Een les waar alleen dames aan mogen deelnemen. “As pink as it gets!”

Pink Boxing is een les waarbij boksen het middel is. Je hoeft er niet te sparren, want het is zonder contact. Toch is het een work-out waarbij kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid worden getraind. Een complete training. Vrouwen kunnen dus in een veilige omgeving de bokssport beoefenen, hun trainings- en afvaldoelen behalen terwijl ze plezier hebben.

Pink-Up fase:
Vanaf het moment dat de muziek aangaat wordt er bewogen. We starten met een korte warming-up.

Pink-Attack fase:
Aansluitend gaan we combinaties maken op elkaars handschoenen. Een fantastische manier om uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie te trainen. Geen sparvormen, dus je kan je bitje thuis laten.

Pink-Assault fase:
Om een optimale trainingsprikkel te creëren, sluiten we altijd af met een circuit. Dit is een training die, aan de hand van een uitgebalanceerde periodisering, elke week anders is. Er wordt dusdanig gedifferentieerd, zodat iedereen op haar niveau kan meedoen.

Al met al een heerlijke workout waarin trainen en plezier centraal staan.

Om het beste beeld te krijgen kan je toch echt het beste een keer langskomen. Een proefles is gratis.



"Wil je snel fitter / sterker / strakker worden met korte trainingen die ook nog eens leuk zijn?Maar let op dit is géén traditionele sportschool…De crossfit-methode wijkt af van de traditionele kracht en conditie training en is voor íedereen ongeacht leeftijd of beginniveau. Snel sportieve doelen behalen, met korte workouts +/- 15 min in kleine groepen, onder leiding van een personal trainer. Uw doelen staan centraal, maar het is wel van belang dat u gemotiveerd bent, anders wordt u niet eens toegelaten… Uit het feit dat u op deze site terecht bent gekomen blijkt dat het met uw motivatie wel goed zit. Daarom zien we u binnenkort graag in onze crossfit-“box”.Bij CrossFit Papendrecht “niet tevreden, oude lichaam terug garantie”"
Adres: Parkweg 5a, 3356LM Papendrecht
Telefoonnummer: 0657334220
Stad: Papendrecht
Route: Parkweg 5a
Postcode: 3356LM


Openingstijden

Maandag: 19:30 - 20:30


op zoek naar gerelateerd: Crossfit Papendrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CrossFit Papendrecht CrossFit Papendrecht 17 meter Kan er nog niet veel over zeggen. Gisteren voor het eerst een bezoek gebracht maar de...
First Class Sports First Class Sports 493 meter Nette sportschool met veel ruimte en veel toestellen. Vriendelijk personeel.
Fit & Fun Fit & Fun 942 meter Bij Fit & Fun kom je sporten als je persoonlijke aandacht belangrijk vindt en je hulp...
Sportcentrum Physique Sportcentrum Physique 995 meter Sporten in deze sportschool is als thuiskomen. In de luxe van deze tijd heb je overa...
Basic-Fit Basic-Fit 1 km Laatste keer dat ik hier getraind heb. Wat een pauperzooi zeg, gewoon schandalig dat ...
Bewust-Fit Bewust-Fit 1 km Gemoedelijke sfeer, leuke afwisselende lessen, schone ruimtes en top trainers die ech...
Recensies
Kan er nog niet veel over zeggen. Gisteren voor het eerst een bezoek gebracht maar de 1e indruk was goed.
Perfecte Crossfit box. Kundige en relaxte trainers. Ontspannen sfeer. Goede parkeergelegenheid in directe omgeving. Dicht bij uitvalswegen.
Goede begeleiding, en genoeg uitdagingen Zowel cross fit, boksen en yoga
Vertaald door Google Geweldig concept. Altijd vriendelijk. Origineel Tolles Konzept. Immer freundlich.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid