facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ping Pong Club

Ping Pong Club

Info

Kom langs voor een ongedwongen potje Ping Pong of ``rond de tafel``. Geen zin in Ping Pong? Dan hebben wij een groot assortiment aan spellen en bordspellen



"Een speeltuin voor volwassenen.Een ouderwets potje rond de tafel met een biertje in je hand. Altijd lekkere muziek, soms zelfs in de vorm van een feestje. Goed te betalen lunch, borrel & diner.Ping Pong Club is een plek waar altijd wat te beleven is. Laat ons je lekker verrassen:"
Adres: concordiastraat 80, 3551EM Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0638306764
ln.bulcgnopgnip@ofni
Stad: Utrecht
Route: concordiastraat 80
Postcode: 3551EM


Recensies
Geweldig leuke plek om informeel iets met je collega's te drinken/eten/doen. Niet iets voor een romantisch diner voor twee, maar voor groepen van 5 tot hooguit 10 is dit prachtig. Eerst een drankje/ hapje eten en na afloop een spelletje tafeltennis als je t balletje nog kunt raken in een oude omgebouwde remise. 't Is een absolute puzzeltocht om er te komen; zelfs iemand die er al eerder kwam verdwaalde. Bediening is soms op wenken maar altijd vriendelijk. Eten is uitstekend. Doe wel een dikke trui aan in de winter want zo'n hal wordt natuurlijk helemaal never warm.
Super leuk cafe! De mensen die er werken zijn super snel en denken echt met je mee! De opties voor eten zijn echt geweldig en de borrelplank is zeer goed gevuld met allerlij opties. Leuke inrichting met twee kanten van een hal, en zeer zeker een van de betere nieuwe plekken in Utrecht.
Dit is een van m'n favoriete plekken in Utrecht! Vrijdag- en zaterdagavond kun je vrij rond de tafel spelen met andere mensen. Je kunt daarnaast een tafel reserveren, wat wel aan de prijzige kant is als je met 2 personen gaat tafeltennissen. De sfeer is erg leuk. Verschillende leuke zitplekken. Je kunt gratis gebruik maken van spelletjes. Ook zijn er vele verschillende bieren beschikbaar. In de zomer zit je prettig in het zonnetje savonds. Je kunt gratis parkeren en het is op loopafstand van het station. Parkeren: Vaak genoeg ruimte. Meer dan 25 plekken denk ik.
Aardige locatie. Het eten is eenvoudig, maar dat is ook prima. Wel wat minpuntjes echter. We zijn een kwartier te laat opgehaald voor onze tafel en moesten wel op tijd weg en de verlichting binnen was bij onze tafel stuk waardoor er slecht zicht was.
Easy win gg. Ziet er wel leuk uit. De tafels in de bubbels zijn wel echt de beste. Die tafels daar achterin staan op trein rails dus dat balletje stuitert van hier naar osaka.Eten: 3/5
Deze locatie is te zien vanuit de trein, vandaar dat ik via Google maps + reviews hier terecht ben gekomen. En dat bleek een goede keuze. In een oude fabriekshal is een kleurrijke omgeving te vinden waar ik ontspannen mijn zaterdagmiddag door heb gebracht. Prima wijn gedronken en de mezze/oosterse keuken vd kaart is een absolute aanrader
Hidden gem in Utrecht. Tot kort wist ik niet dat het er was. Echt super gezellige plek om tafeltennis te spelen met een hapje en drankje erbij. Heel sfeervol ingericht. Zeker voor herhaling vatbaar.
Deur stond open, dus ijs koud. Geen open tafel meer, maar 4 gereserveerde tafels heel dicht bij elkaar met veel te weinig pingpong ballen.
Leuke plek, vriendelijke bediening. Prima bier- en menukaart.
Prima, niet bijzonder. Afgelegen locatie, lastig te vinden met behulp van google maps. Interieur is erg industrieel en oud. Pingpong en bier is een geweldig concept, maar hier lijkt het uitgewerkt te zijn door studenten met een goed idee zonder budget.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid