facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pine Online

Pine Online

Info

Pine Online is een online marketing adviesbureau voor MKB en ZZP. Van advies over online activiteiten, tot uitvoer daarvan. En alles er tussenin!

Geschiedenis

Online marketing is een vak apart. Veel zaken kun je als ondernemer prima zelf uitvoeren. Maar af en toe kan het handig zijn een helpende hand te hebben, of iemand die je even op weg helpt. Op een manier die het beste bij je past! Flexibel, praktisch en bereikbaar.
Pine Online analyseert je huidige online activiteiten, geeft advies over wat er beter kan én kan ondersteunen bij de uitvoer. Jouw eigen online marketing afdeling, maar dan alleen wanneer jij ons nodig hebt.

Adres:
Telefoonnummer: 06-44702229
Stad: Leende


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ZIJN - Coaching Hoogsensitief ZIJN - Coaching Hoogsensitief 910 meter ZIJN - Coaching - HSP
Recensies
Laurine is een dame met een warme persoonlijkheid. Ze legt met veel enthousiasme duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn voor je bedrijf. Ook al ben ik al een tijd bezig, heeft ze me nog heel erg op weg kunnen helpen om mijn vindbaarheid online te verbeteren. Ook op Social Media gebied is ze erg kundig en heeft ze goede tips. Ik raad haar zeker aan bij een ieder die zijn bedrijf tot the next level wil tillen. Bedankt Laurine!
Laurine is vriendelijk en erg kundig. Erg goed in haar werk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid