facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pincelada

Pincelada

Info

Pincelada maakt schilderijen op glas. Portretten, vrije werken en bedrijslogo's in alle afmetingen. Kunst van nu: strak, bijzonder en kleurrijk. Overige mogelijkheden: sieraden, grafmonumenten, handgeschilderde mozaiëken.

Geschiedenis

Ik kan voor jou een glazen schilderij maken, van of voor jou, je bedrijf, of iemand die je lief hebt, altijd SAMEN met jou! In jouw favoriete kleuren. Ik vraag van jou wel een bijdrage in de vorm van een afbeelding, belangrijke informatie en jouw ideeën over het onderwerp. Meestal maak ik geen schilderijen van een gezicht, maar juist van iets representatiefs van jou of je bedrijf. Iets wat net zo "eigen" is als een gezicht voor in jouw ruimte. Het glas wordt onderdeel van jouw omgeving, en de afbeelding is gegarandeerd altijd herkenbaar voor mensen die het onderwerp kennen. Onbekenden beoordelen de afbeelding natuurlijk niet op herkenbaarheid maar op kleurgebruik, sfeer en originaliteit. Ze zullen het kunstwerk zeker als heel bijzonder, modern en origineel ervaren. Je kunstwerk kan altijd bijna onzichtbaar bevestigd worden.

Vaak maak ik ook kleine portretjes omdat je ook wel eens iets anders wilt dan een foto in een lijstje op bijvoorbeeld je bureau. Dán gebruik ik wel het gezicht van iemand, altijd in de kleuren die JIJ wilt. Het portretje wordt in een glazen standaard geleverd, zodat je het overal in je huis of bedrijf neer kunt zetten. Het gezicht van jouw (overleden) dierbare wordt zo onderdeel van jouw eigen omgeving. Omdat al mijn werken kleurecht en weerbestendig zijn, en dus tientallen jaren meegaan, zijn ze ook heel erg geschikt voor een buitenruimte of voor op een graf. Hier heb ik veel ervaring mee opgedaan dus alle mogelijkheden voor bevestigen of zelfs integratie in een grafsteen of de natuur zijn bespreekbaar.

Samen met bedrijven en particulieren heb ik al verschillende "oplossingen" bedacht. Voorbeelden hiervan zie je in de foto's. OP FOTO's komen transparantie, levendigheid en diepte van een glazen schilderij niet goed tot hun recht. Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvend bezoekje aan mijn atelier!

Bel me gerust voor wat dan ook, ik help je graag! +31 (0)6 406 09 555
Een e-mailtje is altijd welkom, óók voor commentaar: [email protected]



"schilderijen op glas, met de hand portretten en/of afbeeldingen op glas geschilderd"
Adres: Pastoor Coolenstraat 24, 5243 TK Rosmalen
Telefoonnummer: 0640609555
Stad: Rosmalen
Route: Pastoor Coolenstraat 24
Postcode: 5243 TK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kunst in Functie Kunst in Functie 914 meter KIF helpt ondernemers bij het versterken van de visuele identiteit en sfeerbeleving i...
Recensies
Kunst in een vroegere molen. Heel apart en mooi, dat wil je niet missen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid