facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pimp Je Bank

"Hoezen voor Linteloo, Flexform, B&B Italia & andere banken en stoelen"
Adres: Buitenwatersloot , Delft , NL
Telefoonnummer: 06 34165956
Stad: Delft
Route: Buitenwatersloot



op zoek naar gerelateerd: Linteloo Easy Living hoes, Linteloo kussens opvullen, Linteloo hoes wassen, Linteloo bank herstofferen, Linteloo hoezen bestellen, Nieuwe kussens bank, Linteloo Tokai hoezen, Easy Living hoezen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Wat een raar bedrijf ze willen mijn hoezen set niet opsturen moet ze halen en precies zeggen hoe laat ik er ben want zet komt iemand special naar een oud gebouw waar een soort van showroom is gecreëerd; pinnen kan niet alleen cash. Boundary ging ik de dag na Koningsdag met overal lege of buiten gebruik pin automaten. Uiteindelijk had ik 475 euro na bezoek van 8 pinautomaten stuur een tikkie voor de rest 120 euro dan kan niet! Ik maak het over per bank kijk hier bewijs vertrouwde ze niet! Nou zeg ik heb mij nog nooit zo arm gevoeld en niet fijn als iemand je niet vertrouwd! Rare vrouw, vage zaak had ik niet verwacht van zo’n site met hippe naam.
Ik heb uitstekend vrijblijvend advies gekregen over de verschillende stoffen. Dat heeft mij geholpen om de juiste stof te kiezen voor mijn opdracht. Ik heb hoezen besteld voor mijn bank en deze hebben ze geleverd in 5 weken. De hoezen zijn mooi gemaakt, ik ben blij met het resultaat. Dank u wel.
We hebben hier twee fauteuils en een bank laten bekleden. Alles verliep perfect volgens afspraak en is erg betaalbaar. De eigenaresse is super vriendelijk en denkt echt met je mee. Het ziet er allemaal weer als nieuw uit! Alles past perfect en we zijn er super blij mee. Echt boven verwachting mooi!
Prachtig maatwerk. Malica geeft ontzettend goede,professionele adviezen en is gewoon heel eerlijk. Als iets niet kan of er niet goed uit gaat zien, geeft zij dit aan. Zoals soort stof. Onze Linteloo Matu is weer als nieuw met een mosgroene velours bekleding. Ben erg onder de indruk vd service en het resultaat. Een aanrader.
De hoezen passen perfect. Mijn bank is nu als nieuw, en dat voor een zeer vriendelijke prijs. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Antran Adema.
Duidelijke communicatie ,snelle reactie op vragen,en deskundig advies ,Top bedrijf,zal het zeker bij iedereen aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid