facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pimander Dieptepsycholoog, Analytisch Therapeut & Coach

Pimander Dieptepsycholoog, Analytisch Therapeut & Coach

Info

Therapie en coaching
info(@)pimander.nl

Geschiedenis

Wilt u een leven van kwaliteit?
Analytische Therapie is grondig en effectief. Snelle oplossingen geven vaak even lucht, maar na enige tijd keert het probleem toch weer terug, in dezelfde of andere vorm. Mensen die kiezen voor een Analytisch Therapeut gaan op zoek naar blijvende oplossingen. Oplossingen die inzicht geven in de overgedragen, eigen en aangeleerde patronen. Men leert deze inzichten verwerken en de integratie van onbewuste storende factoren bewerkstelligen.

Pimander kan u hierbij helpen. Uw hulpvraag zal worden onderzocht en met gebruik van Analytische Therapie (Diepte psychologie) verder op worden ingegaan. In de Analytische Therapie wordt ingegaan op de dieperliggende oorzaak en deze te behandelen. De onderliggende oorzaak inzichtelijk maken, verwerken en integreren. Op deze wijze zal datgene wat als lastig wordt ervaren oplossen. Er wordt gewerkt aan een duurzame behandeling. In de Analytische Therapie wordt ook gewerkt met psychotherapie en is hiermee een goed alternatief. Zeker als u Psychotherapie wordt aangeraden. Analytische Therapie gaat op een ander wijze om met psychische problemen.



"Pimander is gevestigd in Malden en heeft een praktijk aan huis. Pimander biedt persoonlijke hulp bij psychische klachten zoals; Vastlopen, Burn-out: Depressie, PTSS en Angsten."
Adres: De Bonkelaar 16, 6581 WZ Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-40695622
Stad: Malden
Route: De Bonkelaar 16
Postcode: 6581 WZ


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid