facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pim Mulierloop

Pim Mulierloop

Info

Doe mee met de 79ste Krinkels Pim Mulierloop op zondag 12 mei 2019. Er is een 16,1km; 10km; 5km en 1,2km kidsrun. Hoe groen wil jij hardlopen?

Geschiedenis

Niet alleen de oudste maar ook de mooiste! Op zondag 22 april 2018 kan je weer meedoen met de 77ste Weleda Pim Mulierloop. Het schitterende parcours voor de 10 km en de 16,1 km (10 EM) loopt door bebost en open duingebied Duin & Kruidberg en Heerenduinen. De snelle 5 km gaat langs de duinen. Voor de jeugd is er een 1250 m kidsrun op de atletiekbaan.

Deze hardloopwedstrijd maakt deel uit van het RSM loopcircuit van powered by Run2Day Haarlem en wordt in samenwerking met Natuurmonumenten opgezet. Het parcours is grotendeels verkeersvrij en alle kilometerpunten staan aangegeven. De door Weleda gesponsorde loop start vanaf en eindigt op de atletiekbaan van AV Suomi in Santpoort-Noord.

Tot 18 april kunnen hardlopers, jong en oud, zich voorinschrijven via https://openentry.riytechnologies.com/nl/?id=GxXNE9j_2kqsUJ7tnfGwJQ

Na-inschrijven kan op de wedstrijddag vanaf 9.15 uur tot een kwartier voor de start. Je startnummer met electronische tijdwaarneming met chip haal je zelf voor de wedstrijd op in de kantine van AV Suomi.

Kom je met de trein? Stap dan uit op station Driehuis en loop 200m naar de start! Kom je met de auto dan is er voldoende parkeergelegenheid.

Voor de hardlopers zijn er kleedkamers aanwezig. Voor de toeschouwers is er koffie en lekkernijen in de kantine.

Meer informatie vind je op www.pimmulierloop.nl.

Adres: Kerkpad 59, 2071CX Santpoort-Noord
Stad: Santpoort-Noord
Route: Kerkpad 59
Postcode: 2071CX



op zoek naar gerelateerd: Pim Mulierloop uitslagen, Pim Mulierloop 2022
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid