facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pilates4you2

Pilates4you2

Info

Pilates is een beweegmethode waarbij de nadruk ligt op concentratie, controle, precisie, vloeiende bewegingen en de ademhaling.



"Pilateslessen voor kracht, souplesse en houding.De lessen worden gegeven door Esther Breijer en laten zich omschrijven als :- veel persoonlijke aandacht ook voor klachten- meer leren voelen ipv doen- zeer inspannend, maar ook ontspannend- gezellig- zeer veel kennis van de inhoud en corrigeert daar waar nodig- alle leeftijden en niveaus- gratis proefles en 79 euro voor 10 weken.Dinsdag ENKA 19 en 20 uurWoensdag KERNHEM 10 uur, proefles 14 en 28 juni Donderdag ENKA 19 uurVrijdag Senioren Ede Allround training 10 uurAanmelden: [email protected]"
Adres: allemanswaard 27, 3958K Amerongen
Telefoonnummer: +31648275241
Stad: Amerongen
Route: allemanswaard 27
Postcode: 3958K


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Balansz.eu Balansz.eu 0 meter Balansz.eu - spiritueel coach - stresscoach werk/prive - pendelen - bachbloesem- gez...
Yoga les en zo Yoga les en zo 479 meter Binnenkort gaat yoga les en zo zich richten op online yoga, zowel hatha als yin yoga....
Recensies
Op advies van een arts naar pilates ivm scoliose. Had dagelijks rugpijn, dacht dat hoort er 'gewoon' bij. Inmiddels een maand of drie geleden gestart. Pas kwam ik er tot mijn verbazing achter dat ik nauwelijks meer rugpijn heb. Kan het bijna niet geloven, maar het is echt zo. En dat met een keertje pilates per week. Superblij mee!
Ik volg nu een aantal maanden de Pilates lessen en heb er veel plezier in. De opbouw van de lessen en de aangegeven manieren om een oefening makkelijk of moeilijker uit te voeren maken het geschikt voor iedereen!
Ik kampte al een hele tijd met pijn in de rug en heupen, mijn fysio adviseerde mij om pilates te gaan doen. Via Google ben ik terecht gekomen bij Ester bij pilates4you2. Ik heb er nu ruim 10 lessen opzitten. Als sinds de 2e week heb ik geen klachten meer. Voel me een heel stuk beter en mobieler. Ook merk ik dat mijn spierkracht enorm is toegenomen. Ik kan dit iedereen aanraden. Ook Esther is fijne vrouw die alles goed uitlegt, ook denkt ze met je mee als bepaalde oefeningen vanwege de klachten niet lukken. Zo heeft ze altijd een alternatief voor deze oefening zodat je toch mee kan doen. Ook is er plek voor humor wat de lessen ook een leuke twist geven. Al met al is dit echt een aanrader.
Erg blij met de pilates lessen hier in de wijk. Esther geeft op een prettige en motiverende manier les; met aandacht, deskundigheid en humor. Aan te bevelen!
Door de afgelopen tien jaar wekelijks een pilates les te volgen bij de professionele en positief ingestelde Esther Breijer heb ik geen rugklachten meer! Na een pilates les voelt alles weer fit en soepel.
Na 12 pilateslessen bemerk ik een verbetering in spierkracht en vermindering van rug/piriformisklachten. Dankzij de deskundige en ondersteunende begeleiding van Esther met de nadruk op balans, stabiliteit en stretchen. Wat onmogelijk lijkt weet zij bij ieder persoonlijk om te buigen tot wat mogelijk is!
Fijne lessen, heel laagdrempelig. Het is gezellig en ondertussen werk je aan je lijf.
Gevarieerde les, docente is vriendelijk en legt oefeningen duidelijk uit; weet te inspireren!
Gezellige les met groot succes , wij blijven fit en hebben minder rugklachten etc.
Volg al jaren lessen bij Pilates4you2 en ben tevreden. Nooit meer rugklachten en het is een gezellige les. Steeds nieuwe dingen met een lekker tempo.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid