facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pilates Studio van Sonsbeek

Pilates Studio van Sonsbeek

Info

Compleet ingerichte Boutique Pilates studio in hartje Zoetermeer. Apparatenzaal met o. a. 3 Reformers, Cadillac, High Chair, Ladder Barrel, Pedi-pole etc. Ruime groepszaal met comfortabele High mats met pole & strap. Topkwaliteit Pilates!

Geschiedenis

Als u op zoek bent naar kwaliteit en deskundigheid, persoonlijke sfeer, zorgvuldig maatwerk gericht op uw wensen, 100% resultaat, vriendelijkheid en individuele aandacht, dan bent u beslist aan het juiste adres bij Pilates Studio van Sonsbeek. De studio biedt Pilates op toestellen in de studio en groepslessen op de mat in kleine groepjes o.l.v.enthousiaste Pilates Instructeurs. Tevens worden Hatha Yoga lessen aangeboden.
U boekt snel resultaten onder de 1-op-1 begeleiding, maar ook met de duolessen en de groepmatlessen gaat u snel vooruit. Met zorgvuldig opgebouwde oefeningen op de mat en op de originele Pilates toestellen, weet u snel wat de Pilates belofte inhoudt. U wordt strak, soepel, sterk en stabiel! U voelt het na 1 les en binnen 10 lessen boekt u al flink resultaat!
Met Pilates heeft u een verzekering voor de oude dag, maar dan één die meteen uitbetaalt. Pilates biedt voor velen de oplossing om klachtenvrij of klachtenarm, sterk en gezond door het leven te gaan. U bent rijk als u de kennis bezit sterk en gezond te worden en te blijven! Nederlanders worden steeds ouder, maar dankzij de briljante bewegingsmethode van Joseph Pilates kunt u tot op hoge leeftijd gezond, sterk en flexibel blijven. Dan kunt u dus pas echt van uw pensioen genieten!



"Hoge standaard Pilates met apparaten! De Pilates Studio is prachtig gesitueerd in het historische centrum van Zoetermeer en is voor zowel mannen als vrouwen van jong tot oud met alle niveaus van fitheid.Voordelige en afwisselende groepslessen Mar én met Pilates apparatuur: Tower, Chair, Mat+Tower+Barrel, Barrel. Bovendien geven we ook de trendy cardio fusionmix lessen BootyBarre Plus en JumpPilates ons eigen merk op de Bellicon trampoline. Daarnaast kan je ook privélessen, duo’s en trio’s volgen met de Reformer, Cadillac, High Chair, Spine Corrector, Ladder Barrel, PediPole enz.Met onze top kwaliteit, pittige en leuke Pilates workouts o.l.v. een hoog opgeleid team boek je snelle en blijvende resultaten."
Adres: Leidsewallen 3A, 2712 BW Zoetermeer
Telefoonnummer: 0613426131
Stad: Zoetermeer
Route: Leidsewallen 3A
Postcode: 2712 BW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Wat kost Pilates les, Pilates abonnement, Aerobics Zoetermeer, Reformer Pilates Groningen, Reformer Pilates Zaandam, Pilates Amsterdam Zuid, Pilates Rhoon, Pilates Amsterdam West
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pilates Studio Zoetermeer Pilates Studio Zoetermeer 3 km Heerlijk na een uurtje je oefeningen doen kan je er weer tegenaan. Altijd onder leuke...
Recensies
Pilates Studio Van Sonsbeek is een professionele studio met gedreven docenten die met veel kennis, ervaring en enthousiasme pilates doceren. Bij Pilates Studio Van Sonsbeek is het hard werken waarbij je de juiste begeleiding krijgt en daarmee het beste uit jezelf haalt!
De trainingen voelen zo fijn en vertrouwd. Na paar weken voel je al zichtbaar verbetering. Wanneer je vragen heb nemen ze altijd de tijd en helpen ze. Ook krijg je handige oefeningen mee voor thuis om zo nog beter te kunnen worden. Kortom een hele erge aanrader voor iedereen!
Ik ben al twee jaar lid bij deze studio, en nog steeds vind ik het een fantastisch sport/ levenswijze! Marjolein ziet elk detail en geeft correcties om het te verbeteren. De apparaten wall tower en barrel zijn fantastisch! Nooit geweten dat Joseph Pilates niet alleen mat-oefeningen had bedacht, maar juist ook deze dingen om nog meer detail en controle te krijgen. Ik ben blij dat je er bent Marjolein van Pilates Studio van Sonsbeek!
Ruim 2,5 jaar heb ik enorme nek- en schouderpijn. Na alles geprobeerd te hebben adviseerde mijn vrouw om naar Marjolein te gaan. En dat had ik dus veel eerder moeten doen! Niet alleen heeft Pilates er na 3 weken al voor gezorgd dat ik nagenoeg pijnvrij ben ook voel ik me veel sterker en energieker. De pilatesstudio van Marjolein staat aan de top van de markt met zeer goede begeleiding en de beste materialen. De twijfel over Pilates heb ik ook gehad maar als je echt iets wilt bereiken dan kan ik dit iedereen aanraden. Ervaar het zelf zou ik zeggen!
Sinds April dit jaar volg ik 2 x per week de Pilates lessen bij Marjolein, eigenaresse van Studio van Sonsbeek. Wat een super lessen, ik heb mij nog nooit zo fit gevoeld. Marjolein is zeer deskundig, corrigeert waar nodig, heel fijn om zowel mentaal als fysiek bezig te zijn. De afwisseling op de mat én de dynamiek van jumppilates is geweldig. Heel blij met de studio in Zoetermeer!
Wat is dit toch een fijne pilatesstudio! Het niveau van de lessen is hoog, waardoor je razendsnel soepeler en sterker wordt. Docent en eigenaar Marjolein geeft goede begeleiding, corrigeert zorgvuldig en motiveert. Daarnaast is het een gezellige kleinschalige studio, waar je zowel lessen op de mat als lessen met orginele pilates apparatuur kunt volgen. Een aanrader!
Veel kennis! hun gedrevenheid en enthousiasme werken aanstekelijk. De oefeningen zijn enorm helpend om af te komen van stijfheid in het lichaam Hier kan geen sportschool tegenop
Na maandenlang ernstige kniepijn en talloze pogingen bij de fysio heb ik besloten om medio februari lessen te gaan volgen bij Marjolein. Ik ben nu 3 maanden verder en volledig pijnvrij. Ik voel me ook sterker in mijn lichaam, al weet ik dat ik nog een lange weg moet bewandelen om het door mij gewenste niveau te bereiken. Maar wat ik ook weet dat ik met zo een geweldige docent als Marjolein mijn doelen zeker ga bereiken. Marjolein geeft veel persoonlijke aandacht, soms met een streng tintje en ook met veel humor. Ze heeft hart voor haar klanten en haar studio. Een topper.
Ik ga met heel veel plezier naar de lessen van Marjolein. Het niveau van haar lessen is hoog. Marjolein streeft ernaar dat je echt bewust wordt van je eigen lijf en alle connecties daarin, ze is heel professioneel en geeft goede en duidelijke begeleiding. En daarnaast is ze ook heel gezellig! Bij deze studio krijg je Pilates zoals Pilates bedoeld is!
Een Google zoekopdracht naar Pilates levert plaatjes met 99% vrouwelijke beoefenaars. Geen wonder dat ik met enige aarzeling me had aangemeld bij Pilates Studio Van Sonsbeek ruim een half jaar geleden. Pilates bleek allesbehalve een “vrouwensport” en biedt voor mannen en vrouwen een uitdagende work-out . De studio is rijkelijk uitgerust met allerlei werktuig zoals wall-towers, chairs, reformers en een cadillac. Dit laatste bleek geen Amerikaanse auto te zijn maar een trapeze tafel. Maar wat deze studio echt speciaal maakt is zonder enige twijfel juf Marjolein en okay, ook Elmo. Marjolein geeft met oneindige toewijding en enthousiasme Pilates les en corrigeert mijn houding & vorm niet aflatend. “knieschijven aanspannen, knoopjes in de mat !” En dat betaalt zich uit. Mijn pijntjes zijn nagenoeg verdwenen omdat ik sterker en flexibeler ben geworden door de mat-barrel-tower en reformer lessen die ik volg. Ik verheug me op de toekomst dat ik een gevorderde Pilates beoefenaar ben en kijk uit naar de gezondheidswinsten hiervan. Voor alle mannen die drempelvrees hebben net als ik, adviseer ik om samen met je partner les te nemen. Een investering in jezelf en in elkaar !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid