facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pilates Marloes Meents

Pilates Marloes Meents

Info

Pilates privé- en duet lessen op de reformer of mat



"Bij Core and More Pilates in Zaandam verzorgen wij op een professionele manier de lessen. Deze kunnen zowel in groepsverband als privé worden gevolgd, op locatie of online.Pilates legt de focus op het versterken van de core en het verbeteren van de lichaamshouding. Dit vermindert het risico op blessures en zorgt ervoor dat je je optimaler voortbeweegt bij zowel de dagelijkse bezigheden als bij sport gerelateerde bewegingen."
Adres: De Boeg, 1502GV Zaandam
Telefoonnummer: 0645170332
Stad: Zaandam
Route: De Boeg
Postcode: 1502GV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YOGA Hanneke Norbruis YOGA Hanneke Norbruis 2 km Sinds 1 maand volg ik yoga bij Hanneke en ervaar dit als zeer prettig! De yoga lessen...
Recensies
De pilates lessen van Marloes zijn leuk, uitdagend en afwisselend, met heel veel persoonlijke aandacht. Ze geeft per oefening diverse optie’s, zodat iedereen zijn/haar eigen uitdaging heeft. Door haar positieve instelling komt iedereen graag en creëert ze een gezellige les. Ze is oprecht geïnteresseerd in iedereen!
Heel prettige lessen van Marloes, wat mij betreft de ongekroonde 'Koningin van het Differentieren'. Altijd 2 of 3 versies van een oefening, zodat ook een 60-er als ik kan meekomen. Daar kan het onderwijs nog wat van leren! Daarnaast altijd een fijne sfeer: je voelt je niet opgejaagd maar toch genoeg uitdaging. En ruimte voor wat humor tussendoor. Top-lessen!
De pilates lessen van Marloes worden vakkundig gegeven. Veel variatie en aandacht voor de deelnemers. Geeft meerdere opties voor de oefeningen. Daarnaast zijn de lessen gezellig en vooral goed voor je core. Zelf heb ik veel baat bij de pilates lessen voor en tijdens het hardlopen.
Marloes is een hele enthousiaste jonge mooie vrouw , die met overgave les geeft ! Ze houdt alles nauwlettend in de gaten en probeert voor iedereen aandacht te hebben. Ik vind haar erg aardig en hoop , dat ze ons niet in de steek laat.!
Marloes geeft haar pilateslessen met veel enthousiasme.Elke les weer afwisseling in de oefeningen.Ook geeft zij voor alle oefeningen verschillende niveaus/opties,zodat iedereen op zijn/haar niveau mee kan doen.Alle spiergroepen komen goed aan bod.Voor elke cursist heeft zij aandacht. Kortom:top.
Professionele lessen en zeer afwisselend. Er wordt ook goed opgelet of je je oefeningen op de juiste manier uitvoert. Van deze lessen wordt je altijd blij want Marloes brengt ze met zeer veel enthousiasme.
De lessen van Marloes zijn steeds uitdagend en afwisselend. Het versterkt je core goed, ze let goed op je houding. We hopen dat ze nog een tijd door blijft gaan.
Nadat ik ruim 4 jaar de lessen van Marloes heb gevolgd, kan ik volmondig zeggen dat Marloes een geweldige docente is. Alle kanten van het lichaam komen aan bod, waarbij het accent op de versterking van de kern ligt. Jaren geleden heb ik last van een hernia gehad, waar ik, mede dankzij deze lessen, geen last meer heb. Marloes heeft een scherpe blik voor wat de mogelijkheden en grenzen van de cursist zijn, en geeft moeiteloos lichtere of zwaardere varianten van een oefening aan. Daarnaast is de sfeer in de les ontspannen en uitdagend. Kortom, Marloes is zeer bekwaam en een aanrader voor ieder die zijn of haar lichaam wil verbeteren op het gebied van flexibiliteit, balans en kracht.
Marloes is een vakvrouw van zeldzame kwaliteit. De lessen zijn altijd gedegen opgebouwd en zeer afwisselend. Ze geeft veel persoonlijke aandacht en geeft met plezier en veel humor les. Een aanrader voor iedereen die goed voor zichzelf wil zorgen.
Ook ik heb al vele jaren les van Marloes en ik kan het een ieder aanraden. Met haar manier van les geven kan zowel een jongere of oudere met haar pilatesles meedoen, er zijn altijd alternatieven. Pilates is een prima manier voor het hele lichaam om zo goed mogelijk in shape blijven. En alhoewel ik mezelf niet tot jongste reken maar tot de sportieve oudere ben ik daar zéér tevreden over en voelt het goed om juist nu met in balans blijven bezig te zijn .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid