facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pike Strikers

Info

Op jacht naar machtige roofvissen die we in Nederland kennen. wij als team 'jong & oud' delen onze passie voor roofvissen met fotos en video's.

Geschiedenis

Welkom op ons Facebook kanaal van PikeStrikers. Op ons Facebook en YouTube kanaal gaan we niet alleen op jacht naar snoek maar ook andere machtige roofvissen die we in Nederland kennen. Ook nemen we producten onder de loep en kijken we of het wat waard is en nodigen we doorgewinterde roofvissers uit om erop uit te gaan om te vissen. Kortom: wij delen onze passie met jong & oud voor roofvissen. Veel plezier op ons Facebook page!



"Pike Strikers media is een veelzijdig mediabedrijf, vormgeving, filmproductie, adverteren, promoties en evenamenten behoren tot de mogelijkheid."
Adres: Brandpunt 113, 1705 SK Heerhugowaard
Telefoonnummer: 0657101701
Stad: Heerhugowaard
Route: Brandpunt 113
Postcode: 1705 SK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Roel Ovinge Fotografie Roel Ovinge Fotografie 2 km Prachtig werk geleverd, geweldig goede fotograaf voor werk met een nautische tint
BrandonAnderson.nl BrandonAnderson.nl 2 km Mooie video gemaakt voor mijn zaak. Deskundig en meedenkend.
Thomas Dekker Agro Thomas Dekker Agro 8 km Fotografie en video's Interesse? mobiel: 06-13570312
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid